Terenuri de vanzare in Ciolpani Bucuresti - COMISION 0

Cauți anunturi imobiliare de Terenuri de vanzare in Ciolpani Bucuresti - COMISION 0? Vanzari terenuri in Ciolpani Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Terenuri de vanzare in Ciolpani Bucuresti - COMISION 0 . Vezi si in Ilfov Nord Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un teren in Ciolpani, Bucuresti?

Pretul unui teren in Ciolpani, Bucuresti costa in medie 324.000 Euro.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui teren?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui teren sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi..

LOCALIZARE

Comuna Ciolpani, din judeţul Ilfov, este situată pe DN1, la nord faţă de Bucureşti, la o distanţă de 33 km şi la 20 km de Aeroportul Otopeni. Comuna se învecinează la nord-est cu comuna Gruiu, la est şi vest cu comuna Snagov şi la vest cu comuna Periş.

ISTORIC

Prima atestare documentară datează din anul 1558, dar prea multe lucruri nu se cunosc despre istoria comunei.

La Ciolpani se află Mănăstirea Ţigăneşti, cu Hramul Sfânta Maria, datând din secolul al VII- lea. Aici locuiesc 160 de călugăriţe, unele dintre ele fiind angajate în cadrul atelierului de ţesătorie de veşminte preoţeşti şi alte obiecte de cult. În cadrul mănăstirii funcţionează un muzeu cu icoane şi alte obiecte de cult foarte vechi. Alte puncte de atracţie sunt Lacul şi Pădurea Snagov.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna este formată din patru sate: Ciolpani, Piscu, Luparia şi Izvorani, acesta din urmă fiind situat pe malul lacului Snagov şi cunoscând o dezvoltare deosebită în ultimii ani, datorită faptul că s-au construit locuinţe de odihnă de către persoane fizice şi juridice.

Ciolpani are suprafaţa totală de 4.189 hectare, din care 455, 4 în intravilan, la care se adaugă alte 388,16 hectare propuse să facă parte din această categorie. Comuna are aproape 4800 de locuitori, care au la dispoziţie patru grădiniţe şi patru şcoli.

O parte a locuitorilor se ocupă cu agricultura, culturile de bază fiind cerealele şi porumbul. O categorie importantă o reprezintă cultivatorii de legume şi zarzavaturi.

Pe malul Snagovului sunt amplasate două obiective turistice: Comitetul Olimpic Român şi Vila 87. În vecinătatea acestora se află Studioul Cinematografic "Castel Film", unde în ultima vreme s-au realizat producţii de mare valoare.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Din punct de vedere imobiliar, fără doar şi poate cel mai bine o duce satul Izvorani unde multe personalităţi, oameni de afaceri şi fotbalişti şi-au ridicat vile opulente.