An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 37 mp - 132 mp
Pret Pret 39.600 - 187.000 Euro

Descriere Arbo Residence

Arbo Residence este locul în care îţi vei crea propriul spaţiu şi în care vei putea da startul tuturor activităţilor tale preferate.
Arbo Residence este locul în care confortul se îmbină cu design-ul exclusivist pentru a crea un lifestyle ideal.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Piscină Piscină
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Agronomului nr. 15, Mogoșoaia

Dezvoltator

Arbo Residence Mogosoaia

SC ERBAŞU - Cu o experienţă de peste două decenii şi o evoluţie ascendentă pe piaţa de profil, compania noastră şi-a adăugat de-a lungul timpului în portofoliu proiecte din diverse domenii de expertiză: de la construcţii, producţie industrială şi agrozootehnică, la domeniul hotelier şi furnizare de servicii, căutând întotdeauna să excelăm indiferent de circumstanţe. Printre lucrările noastre de referinţă, putem aminti Pavilionul expoziţional Constanţa, Ansamblul Vitan (Casa de pensii a municipiului Bucureşti, sedii bănci), dar şi unele de importanţă profund socială la nivel naţional, precum staţiile de epurare a apelor uzate şi tratarea apei potabile în oraşe cu rezonanţă pe harta României.

SC CONCELEX - Cu un istoric generos, construim încă din anii ‘90 pe teritoriul României şi nu numai. Ne urmărim de îndeaproape proiectele şi ne asigurăm că în realizarea acestora sunt implicate şi respectate cele mai exigente standarde şi norme în vigoare. Colaborăm cu unii dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa materialelor de construcţii, pentru a fi siguri de calitatea şi durabilitatea execuţiei. Printre proiectele noastre ce pot fi găsite atât pe plan local, cât şi naţional, punctăm clădiri rezidenţiale precum Orhideea Gardens, hoteluri (Orhideea Residence & Spa), mall-uri, supermarketuri, construcţii cu caracter social-cultural (şcoli, case de odihnă, centre de incluziune socială), dar şi clădiri de birouri.

Ești interesat?