Suprafețe Suprafețe 140mp - 187mp
Ilfov Nord Zona Ilfov Nord

Departe de zgomot si agitatie, dar, totusi la 15 km de Capitala, Corbeanca este o localitate care, in ultimii ani, a fost intr-o continua transformare.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 40154m2
Vilă 40140m2
Vilă 50140m2
Vilă 50181m2
Vilă 50187m2

Descriere Paladin Residence Corbeanca


PROIECT VANDUT INTEGRAL


Paladin Residence reprezinta un nou concept imobiliar creat si dezvoltat  pe un teren cu alura de poveste, situat in centrul localitatii Corbeanca, desfasurat pe un teren cu suprafata de 105.000 mp., cu deschidere la strada principala. Proiectul cuprinde: duplexuri, case individuale, personalizate dar si spatii comerciale si de agrement, loc de joaca pentru copii, parcari pentru vizitatori si spatii verzi.

Accentul este pus pe calitate, siguranta, confort, stil, rafinament, pe facilitatile pe care le oferim in cadrul complexului nostru rezidential si mai ales pe dorintele celor ce aleg sa locuiasca aici. Astfel, punem la dispozitie mai multe tipuri de vile finisate la cheie, zona de agrement, spatii comerciale, paza, apa curenta, gaze, canalizare si curent electric. Toate acestea se afla in inima localitatii Corbeanca, unde accesul se face direct din strada principala (str. Unirii).

Ceea ce ne diferentiaza de cei care ofera servicii/produse asemanatoare sunt elemente precum: flexibilitate, atat in ceea ce priveste proiectele puse la dispozitia clientilor nostri, cat si in ceea ce priveste modalitatile de plata, dialogul deschis si orientarea catre client. Prin urmare, daca doriti achizitionarea unei case in Corbeanca si nu va regasiti in variantele de vile standard prezentate, putem crea impreuna conceptul care pentru dumneavoastra sa reprezinte „acasa”.

Suntem flexibili si deschisi la noi propuneri si, pe langa variantele standard de locuinte prezentate mai sus, oferim posibilitatea, celor ce isi doresc altceva, de a-si personaliza spatiul in conformitate cu dorintele sale. Proiectele personalizate pentru orice tip de vila sunt conditionate de un singur aspect: sa se armonizeze, din punct de vedere arhitectural, cu restul ansamblului. Casele au structura de rezistenta pe cadre de beton armat si peretii exteriori si interiori din caramida Porotherm.

Dintre toate proiectele rezidentiale care vand case in Corbeanca, noi oferim, de departe, cea mai mare varietate de modele de case!
Pe langa variantele standard de case tip duplex si case individuale, impreuna cu arhitectii nostri proiectam si ulterior punem in practica orice concept de casa dorit de catre clientii nostri!
De multe ori, proiectarea, respectiv construirea unei case, presupune viitorilor proprietari o lunga perioada de timp in care si-au imaginat cum va fi viitoarea casa. In acest timp ei au rasfoit zeci de reviste de specialitate si au vizionat zeci de pagini de internet in care sunt prezentate diverse proiecte, ajungand astfel la un model de casa care ii reprezinta atat din punct de vedere estetic cat si functional!

In cadrul Paladin Residence, ne dorim, si facem tot posibilul sa venim in intampinarea tuturor clientilor nostri cu proiectul dorit.

Daca vreunul dintre proiectele noastre va suferi modificari, vom face tot ce este necesar pentru a se apropria cat mai mult de proiectul dorit, fara a exista extra costuri.

In cazul in care se doreste un concept de casa complet diferit de cele pe care le propunem noi, atunci arhitectii nostri, analizeaza proiectul dorit, intocmesc proiectul personalizat, urmand sa se obtina autorizatie de construire exact pentru acesta! In mod evident, aceste proiecte personalizate vor trebui sa pastreze o unitate arhitecturala specifica ansamblului rezidential!

Preturi

Preturile pornesc de la 85000 Euro fara TVA si variaza in functie de suprafata terenului si a casei.
Suntem flexibili in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarui client si, drept urmare, avem pret pe mp de teren - pret pe mp de constructie, astfel incat fiecare client sa isi achizitioneze ce suprafata isi doreste.