Parcul Privighetorilor:  luxul discret in cea mai buna zona a Capitalei. Un proiect rezidential pentru oameni cu stil, creativi, sofisticati…

Descriere Parcul Privighetorilor

Parcul Privighetorilor: luxul discret in cea mai buna zona a Capitalei. Un proiect rezidential pentru oameni cu stil, creativi, sofisticati…

Situat in cea mai buna si mai dinamica zona din nordul Capitalei, langa padurea Baneasa, Parcul Privighetorilor www.parculprivighetorilor.ro aduce 118 apartamente de lux sub semnatura unui developer puternic cu dezvoltari importante in Europa Centrala si de Est: FUTUREAL GROUP.

Cladirile au o arhitectura deosebita care dau valoare investitiei Dvs. S-a incercat valorificarea unor elemente structurale si decorative cum ar fi logiile, terasele romantice cu forme si marimi palpitante, iar zidaria simpla a fatadei este alternata cu pereti decorativi imbracati in piatra naturala si intarsii de lemn.

Proiectul se desfasoara pe un teren de 4685 mp si cuprinde 118 apartamente de lux de 2, 3 sau 4 camere. Parcarile masinilor vor fi doar subterane, creind in asa fel o gradina de vis de peste 2000 mp in jurul cladirilor. Tot in subsolul cladirii vor fi amenajate cateva boxe. Statia de autobuz este in fata terenului.

APARTAMENTE

Apartamentele dispun de terase spatioase, care multumita geamurilor mari devin extensia extravaganta a spatiului de locuit. Aceste suprafete generoase pot fi amenajate cu mobilier de gradina si plante exotice. Apartamentele vor avea video-interfon, iar optional si sistem de alarma. Parcul va avea un circuit inchis, supravegheat prin camera video 24 din 24.

Finisajele vor fi pretentioase: parchet lemn stratificat, usi furniruite, tamplarie aluminiu de inalta calitate cu geam termopan Low-E. Toate camerele vor avea aer conditionat. Pentru confort si eficienta maxima, sistemele de incalzire sunt pozitionate la subsolul blocurilor. Fiecare apartament este contorizat separat. Penthausurile au 2 terase extravagante, una din living si una din dormitorul matrimonial. Cel de al doilea este prevazut cu Jacuzzi.

PRETURI

  • 2 camere: 68mp-108mp; preturi incepand de la 76.980 €
  • 3 camere: 98mp-163mp; preturi incepand de la 130.120 € 
  • 4 camere: 124mp-134mp; preturi incepand de la 171.110 € 
  • apartamente tip penthouse: 150mp-495mp; preturi incepand de la 183.600 €

Nota: Preturile sunt informative si nu contin TVA. Modalitati de plata: 25% avans, 75% la predare.

CONTACT

Contactati-ne pentru oferte concrete la telefon 0731.678.900 sau 0748.678.900 sau pe website: www.parculprivighetorilor.ro, si interesati-va de promotiile actuale!!

Showroom pe: Aleea Privighetorilor nr.80, etaj.3.

E-mail: [email protected]

Proiect finantat de Alpha Bank.