An predare An predare Octombrie 2022
Nr camere Nr camere 7 camere
Suprafata Suprafata 353 mp - 404 mp
Pret Pret 379.000 - 449.000 Euro

Descriere 

Alege să faci parte dintr-o comunitate exclusivistă formată din oameni de succes (manageri, antreprenori, medici, avocati, corporatisti etc), inclusiv expaţi şi să te bucuri în acelaşi timp de toate facilităţile unei case moderne, într-o zonă liniştită, sigură şi bine conectată la toate punctele de interes ale oraşului.

Bonton Luxury Villas - o viaţă extraordinară zi de zi

Situat în Pipera, în apropierea celor mai bune şcoli internaţionale, la doar 200 de metri de Şcoala Americană, complexul rezidenţial Bonton Luxury Villas îţi pune la dispoziţie unele dintre cele mai mari locuinţe existente de piaţă, care vor asigura confortul întregii familii. Având până 7 camere, 4 băi şi 6 dressing-uri, fiecare vilă poate acomoda atât membrii familiei, cât şi personalul auxiliar.

Opţional, fiecare casă poate fi dotată cu lift interior.

 Toate aceste facilităţi fac din Bonton Luxury Villas o achiziţie sigură şi pentru cei care doresc să investească într-un ansamblu rezidenţial de lux. Având un randament investiţional în jur de 8% anual, o locuinţă în Bonton Luxury Villas va fi cu siguranţă o investiţie profitabilă.

Bonton Luxury Villas îmbină perfect avantajele unei locuinţe uşor accesibile cu siguranţa şi liniştea date de o comunitate exclusivistă. Programează o vizită şi vei remarca arhitectura modernă, calitatea superioară a construcţiei şi a materialelor folosite.

Alege una din cele 66 de vile de lux şi te vei simţi ca în vacanţă în fiecare zi. Vei avea acces la un club privat dotat cu piscină şi sală de sport, iar în zilele în care nu vrei să pleci de acasă te poţi relaxa pe una din cele 2 terase generoase sau în grădină. Proximitatea de cele 900 h ale Pădurii Băneasa, oferă amatorilor de natură nenumărate posibilităţi de drumeţie. Fie pe jos, fie cu bicicleta, parcurge traseele amenajate din pădure sau plimbă-te pe potecile numai bune de explorat, în timp ce te bucuri de aer curat şi linişte.

Totodată, Bonton Luxury Villas oferă acces rapid atât către centre comerciale cum ar fi Băneasa Shopping City, zonele de birouri Pipera, Voluntari şi Aurel Vlaicu, cât şi către centrul capitalei şi Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".

Datorită poziţionării unice şi a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este complexul rezidenţial ideal pentru cei în căutarea unei case spaţioase, care să le depăşească toate aşteptările, precum şi pentru cei dornici să facă o investiţie sigură.

Toate vilele vor avea la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar şi terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcţie de nevoile clientului cu dressinguri şi 2 băi, şi la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou şi terasă. Pe lângă spaţiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate şi pardoselile din toate încăperile şi vor exista 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

Finalizare FAZA 1 - 30 octombrie 2022

Finalizare FAZA 2 - 30 decembrie 2023

Programează chiar astăzi o vizionare şi devino membrul unei comunităţi exclusiviste care se bucură zi de zi de o viaţă extraordinară!

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Piscină Piscină
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

zona Pipera, Bucuresti

Dezvoltator

Dezvoltatorul City Garden este un grup de companii cu capital din Asia, cu o vastă experienţă în dezvoltări şi investiţii în domeniul imobiliar, ce are o experienţă de peste 10 ani pe piaţa din România, iar in ultimii 6 ani au finalizat cu succes o multitudine de proiecte în zonele centrale din Bucureşti şi în zona Pipera –Voluntari.

City Garden Pipera – proiect de 24 de locuinte insiruite (etapa I), parter cu un etaj si pod, in Pipera, oraş Voluntari, pe strada Vasile Alecsandri. Case cu suprafete utile de 112 mp si suprafete construite de 140 mp, living cu dining, bucătărie şi grup sanitar la parter, 3 dormitoare cu 2 băi la etaj, loc de parcare în faţa casei şi grădini cu suprafeţe între 50 şi 135 mp.

21 Downtown – Imobil cu 46 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere situat în zona centrală a oraşului Bucureşti, în imediata apropiere a Tribunalului Bucureşti, pe bulevardul Mircea Vodă nr. 21D. Blocul are o arhitectură modernă, inserată în ţesutul istoric din zonă, spaţii comerciale la parter şi spaţii de birouri la mezanin, locuri de parcare în cele 2 niveluri de subsol, şi dispune de finisaje de cea mai bună calitate (tâmplărie de aluminiu, încălzire în pardoseală.parchet triplustratificat, placări ceramice de calitate, balustrade de sticlă)

Proiectul Apolodor – imobil rezidenţial de lux situat în centrul Bucureştiului, lângă Palatul Parlamentului, pe strada Apolodor 12-14. Imobilul cu 5 etaje are o arhitectură contemporană, cu finisaje de cea mai bună calitate, cu faţadă ventilată (parţial) placată cu panouri HPL, tâmplărie de aluminiu Schuco, balustrade de sticlă, încălzire în pardoseală, parchet triplustratificat, sistem modern de pardoseală flotantă pe terase, locuri de parcare la subsol. Apartamentele sunt spaţioase şi luminoase, cu o compartimentare de 2,3 şi 4 camere, cu grădini la parter şi terase generoase la etajul 5 (penthouse).

Ești interesat?