In cadrul targului Project Expo vor fi prezenti expozanti noi care abia si-au scos pe piata ofertele.

Un exemplu este complexul rezidential Aleea Verde situat in Afumati, langa padure, la cativa kilometri de Bucuresti.

Cartierul se situeaza linga padure, la aer curat si liniste. Accesul este usor si rapid. Cartierul est curat, spatios si luminos.

Amplasare

Cartierul se situeaza linga padure, la aer curat si liniste. Accesul este usor si rapid. Cartierul est curat, spatios si luminos.

Primele case ale cartierului au fost construite aceasta vara si sunt de tip “low energy”, fiind axate pe incalzire pasiva si limitare de consum de energie.

De exemplu, locuintele vor fi amplasate astfel incat locatarii sa beneficieze de lumina naturala cat mai multe ore pe zi, indiferent de sezon.

Facilitati

Independenta si economiile sunt accentuate a un nivel superior prin folosirea tehnologiilor viitorului : izolatie dubla, geamuri tripan cu argon, cazan cu peleti, incalzire prin pardoseala.

In plus, lumina naturala este completata cu “Power led-uri” care lumineaza casele cu un consum de 80% mai mic decat un halogen.

Chiar daca locuintele sunt standard livrate cu materiale nobile cum marmura, este posibil ca la fiecare in parte conceptul sa fie adaptat in functie de stilul si identitatea fiecaruia.

Cartierul nu est un conglomerat de case identice preconstruite, fiecare fiind contruita la comanda intr-un timp de 3-4 luni.

Preturi

Casele se impart in doua categorii, in prima dintre acestea intrand locuintele individuale, cu o suprafata de 245 de metri patrati construiti, formate din parter plus etaj, doua balcoane si un garaj.

La cheie, locuinta costa 134.750 de euro, cu TVA. In complexul de la Afumati mai sunt disponibile si case tip duplex, fiecare dintre acestea avand o suprafata de 95 de metri patrati construiti.

La cheie, locuinta costa 78.850 de euro, iar semifinisata 57.000 de euro.

Cei care vor semna actele de vanzare-cumparare in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO vor primi gratuit o gradina de 300 de metri patrati, evaluata de expozant la 15.000 de euro.

Deocamdata, complexul rezidential de pe DN 2 este in faza de proiect.