Complexul de vile se afla pe malul lacului Crevedia pe un teren de 10000 mp alcatuind un ansamblu de 15 locuinte moderne de tip mediteraneean compuse din parter si etaj avand o suprafata construita de 185 mp si un teren aferent fiecarei case in jur de 500 mp. Terenul de tenis si serviciile integrate sunt avantaje pe care noul ansamblu residential le ofera.

Descriere Ansamblul rezidential SAMUR

Complexul de vile se afla pe malul lacului Crevedia pe un teren de 10000 mp alcatuind un ansamblu de 15 locuinte moderne de tip mediteraneean compuse din parter si etaj avand o suprafata construita de 185 mp si un teren aferent fiecarei case in jur de 500 mp. Terenul de tenis si serviciile integrate sunt avantaje pe care noul ansamblu residential le ofera. Disponibile mai sunt 8 vile

STRUCTURA DE REZISTENTA

Cadre de beton armat realizate monolit, formate din stalpi si grinzi. Planseele sunt realizate in sistem monolit, cu grosimea de 12 cm, iar acoperirea se face cu sarpanta, pe structura din lemn.

INCHIDERI, COMPARTIMENTARI, IZOLATII

Zidaria exterioara din caramida eficienta de 25 cm, placata cu poliesteren extrudat de 10 cm. Sarpanta izolata cu vata minerala bazaltica de 15 cm. Compartimentarile interioare se vor executa din gips-carton cu fono izolatie din vata minerala de 10cm. si pereti de zidarie de 25 cm.

FINISAJE

La interior - vopsitorii lavabile, parchet laminat, ceramica (gresie,faianta,obiecte sanitare), iar la exterior zugraveli lavabile de exterior, culoarea predominanta a fatadei fiind - bej deschis. Tamplaria exterioara si interioara este din lemn stratificat cu geam termopan. Locuintele sunt acoperite cu tabla tip Lindab. La interiorul livingului, cat si pe terasa vor fi montate grinzi de sustinere a acoperisului, vizibile din interior, din lemn stratificat avand o calitate deosebita. Fiecare locuinta este imprejmuita cu un gard din plasa de sarma inalt de 1,50 m, iar curtea cu gazon natural.

Regimul de inaltime al constructiei este de P+1, cu inaltimea la cornisa de 5.37 m, si inaltimea maxima de 7.10m.

SISTEM DE INCALZIRE

Incalzirea imobilului si necesarul apei calde vor fi asigurate de o centrala termica proprie cu gaze naturale.

IZOLATIA TERMICA, HIDROFUGA SI ECONOMIA DE ENERGIE

Protectia elementelor de beton ale structurii cu hidroizolatie bituminoasa orizontala si verticala. Evitarea puntilor termice se va asigura prin termoizolare cu poliestiren de fatada de 10cm, grosimea elementelor de inchidere din beton armat, termoizxolatin din poliestiren extrudat de 5cm.

PROTECTIA CALITATII APEI

Sursa de apa va fi asigurata din put propriu forat la o adancime corespunzatoare unei bune calitati a panzei freatice.

CANALIZAREA

Se va prevede o mini statie ecologica pentru fiecare locuinta in parte.

Deseurile menajere se vor depozita in pubele de gunoi situate pe o platforma, care vor fi ridicate, conform contractului, de catre o unitate de salubritate locala.

DOTARI OPTIONALE

Semineu, aer conditionat, piscina privata (6m x 3m).

PRETURI

Pret: 155.000 euro discutabil.

Un alt avantaj al proiectului este dat de flexibilitatea dezvoltatorului in ceea ce priveste modalitatile de plata.