Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Imobile Imobile 3
An predare An predare Finalizate
Suprafețe Suprafețe 220.26mp - 250mp

AXA Homes este un proiect de vile tip duplex  ce este amplasat in Corbeanca fiind un proiect ce se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 51220.26m2
Vilă 52250m2

Descriere AXA HOMES

Cu 15 ani de experienta in domeniul constructiilor si un proiect residential de succes in portofoliu, dezvoltatorul AXA Invest  propune proiectul de case AXA Homes .

Adresat celor care doresc spatiul, confortul si intimitatea unei case, AXA Homes este un proiect evidentiat prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari. Amplasate in Corbeanca, casele de tip duplex beneficiaza de suprafete mai mult decat generoase, teren si curti amenajate, finisaje premium, atent selectionate, oferind astfel un raport calitate-pret excellent. Compartimentarile au fost gandite astfel incat sa permita suficiente spatii practice sau pentru depozitare, cat si suprafete utile destinate relaxarii sau utilizarii uzuale. Situate in zona verde, langa padure si lac, beneficiaza de toate facilitatile zonei (gradinita, scoli, farmacii, supermarket, banci, etc) si au un acces facil catre mijloacele de transport in comun.

In complexul AXA Homes, pe langa amprenta calitatii adusa sistemului constructiv (structura din beton, pe cadre, inchideri si compartimentari zidarie Porotherm, instalatii apa-incalzire teava cupru, etc), constructorul da o atentie deosebita si finisajelor interioare. Astfel, viitorii proprietari se pot bucura de pardoseli din piatra naturala Vratza, obiecte sanitare Porcelanosa, radiatoare Kermi si port-prosop Vogel&Noot, placari triplu stratificat stejar tip dusumea, usi interior Italia, etc. Terasele sunt din lemn, tamplaria din lemn stratificat, iar pe pereti regasim placari din piatra naturala. Complexul beneficiaza de asemenea de toate utilitatile: electricitate, gaze, put propriu, fosa septica.

Tipuri de case

Tipuri de case

Lot 1: Duplex, Regim de inaltime: P+1

Suprafata teren: 889.74 mp

Suprafata construita: 220.26 mp

Suprafata utila: 192.70 mp

Nr. camere: 5

Nr. bai: 3

Parter: living, dinning, bucatarie, baie, hol, camera centrala, vestibl, garderoba, terase

Etaj: dormitor matrimonial cu baie, dressing si terasa, 2 dormitoare, baie si terasa

Pret 217.000 Euro TVA inclus


Lot 2: Regim de inaltime: P+1

Suprafata teren: 500 mp

Suprafata construita: 250 mp

Suprafata utila: 173.50 mp

Nr. camere: 5

Nr. bai: 3

Parter: living, dinning, bucatarie, baie, hol, camera centrala, vestibl, garderoba, terasa

Etaj: dormitor matrimonial cu baie, dressing si terasa, 2 dormitoare, baie si terasa

Pret: 190.500 Euro TVA inclus