An predare An predare Noiembrie 2008
Ilfov Nord Zona Ilfov Nord

Industria imobiliara este in blocaj, proiectele in curs se opresc, nu se mai fac lansari de proiecte noi si toata piata pare ca se indreapta catre anii '90 cand nu exista nicio alternativa la apartamentele comuniste . Cu mici exceptii insa ! Si exceptiile sunt proiectele terminate , care au inca un numar de apartamente disponibil pentru vanzare si care, pe masura ce trece timpul, nu vor deveni mai multe !Dimpotriva...Daca vreti sa vedeti cum arata un proiect terminat va invitam sa ne vizitati

www.northpointresidence.ro  . A, si inca ceva : asiguram finantare !
Va asteptam ! "

PROIECTUL

Proiectul din Corbeanca a pornit de la un fapt evident: Bucurestiul este un oras practic inchis, in care se construieste scump si deloc confortabil. Putinele terenuri ramase in oras sunt destinate construirii fie a unor spatii exclusiviste dar extrem de scumpe, fie ale unor unitati locative mari dar dezvoltate pe verticala.

AMPLASARE

Proiectul este amplasat in Comuna Corbeanca intr-o zona aflata la 5 km (7 minute de mers cu masina) de DN 1 si la 1,5 km de ansamblul rezidential Paradisul Verde. Zona in care va fi construit parcul rezidential se afla la cca. 2 km de padurea Brancoveanca si 1 km de Padurea Oracu.

DEZVOLTATOR

Standpoint Invest

Poate ar fi mai interesant pentru dumneavoastra sa va spunem cine NU suntem:

  • Nu suntem unii dintre multii investitori "strategici" de care toti am avut (ne)sansa sa auzim in ultimii ani.
  • Nu suntem unii dintre dezvoltatorii de proiecte care santajeaza clientul sa plateasca diferente de pret dupa ce contractul a fost semnat - pentru a-i livra casa.
  • Nu suntem unii dintre vanzatorii care pornesc cu pretul de la x9999 euro pentru ca niciodata sa nu existe apartamentul care costa x9999 euro in portofoliul sau, sau daca exista sa se vanda fara usi, ferestre, podele, tavane sau pereti .
  • Nu suntem dintre aceia care cred in constructia de masa ...pentru mase.
  • Nu suntem dintre aceia care cer avansul cu 24 de luni inainte de livrarea apartamentului si dupa 24 de luni sunt in faza de ridicare a structurii.
  • Nu suntem cei pentru care constructia e o cutie neagra pe care clientul are singura obligatie sa o cumpere fara sa stie ce contine

...si asta pentru ca in primul rand tinem la banii si reputatia noastra si nu dorim nici falimente rasunatoare, nici lucrari "pentru rulaj" si nici sa devenim abonati ai tribunalelor.

PROGRAM CONSTRUCTIE

Ansamblul va fi dezvoltat pe un teren de 18000 mp - dezvoltare ce va avea loc in 2 etape.
In prima etapa se vor construi
Un bloc P+3+penthouse cu 17 apartamente avand suprafetele cuprinse intre 86 si 310 mp - bloc prevazut cu o parcare supraterana.
10 case duble (2 locuinte individuale in fiecare casa) avand suprafete cuprinse intre 204 si 234 mp pentru fiecare din locuintele individuale. Fiecare din aceste locuinte individuale (jumatate a duplexului) va dispune de un teren de aproximativ 245 mp respectiv 350mp.

In a doua etapa se vor construi:
In prima faza 2 blocuri : Primul P+3+4 retras cu 36 de apartamente si al doilea P+1+M cu 24 de apartamente , blocuri prevazute cu parcare subterana. In a 2-a faza se vor construi 2 blocuri fiecare P+2 cu cate 25 de apartamente. La parterul acestor blocuri vor fi prevazute spatii de utilitate publica - pentru locuitorii ansamblului.

DOTARI

Complexul va avea paza 24h, locuri de parcare supraterane, iar din a doua faza de dezvoltare si subterane, zona de utilitati si recreere (sala de fitness, salon cosmetica, spalatorie).
Zona de recreere se va afla in prima faza la parterul blocului unde va fi construita o sala de fitness impreuna cu un salon de cosmetica si cu o spalatorie.
Din iunie 2007 (pana in octombrie 2008) va fi dezvoltata faza a doua a complexului pe inca 10000mp, construindu-se inca 3 blocuri de apartamente, blocuri prevazute fiecare cu cate o parcare subterana, in total aproximativ 120 de locuri. Aceste locuri vor fi alocate atat locatarilor miniblocurilor cat si celor ai caselor dezvoltate in prima faza - astfel incat complexul nu va avea automobile parcate la suprafata. Vizitatorii vor putea folosi o sectiune dedicata in parcarea subterana de aproximativ 25 de locuri. De asemenea la parterul unuia dintre miniblocuri (aproximativ 400mp) va fi amenajat un supermarket, urmand ca destinatia spatiilor de la parterul celorlalte doua blocuri sa fie decisa ulterior. Sugestiile locatarilor complexului vor fi tratate cu toata consideratia. Pentru partea de recreere vor mai fi construite in faza a doua a proiectului - un teren de fotbal/tenis prevazut cu instalatie de nocturna si o piscina descoperita prevazuta de asemenea cu iluminare pe timp de noapte. Totodata in cadrul complexului se va construi si un club (zona sociala).