An predare An predare Noiembrie 2009 - Primele locuinte
Ilfov Nord Zona Ilfov Nord

Ti-ai imaginat vreodata cartierul ideal in care ai vrea sa locuiesti impreuna cu familia ta?

Un cartier in care sa fii inconjurat de prietenii tai, un loc in care sa simti confortul la care pana acum doar ai visat, fara sa crezi ca va deveni vreodata realitate.

Descriere Ansamblul Maple Place

Ti-ai imaginat vreodata cartierul ideal in care ai vrea sa locuiesti impreuna cu familia ta? Un cartier in care sa fii inconjurat de prietenii tai, un loc in care sa simti confortul la care pana acum doar ai visat, fara sa crezi ca va deveni vreodata realitate.

Maple Place este acel cartier la care te-ai gandit de atatea ori. Maple Place este acel spatiu familiar si prietenos care iti ofera tot ceea ce tu ai nevoie: o casa complet utilata si finisata in modelele alese de tine, gradina amenajata unde copiii tai se pot juca in voie, o comunitate de prieteni care iti va fii mereu alaturi, sisteme inovatoare de construire, care te vor ajuta sa consumi mai putina energie, ajutand astfel si mediul inconjurator!

Aflat la nici 3 km de iesirea spre DN1, in localitatea Balotesti,  ansamblul ofera rezidentilor sai un stil de viata linistit, sigur, ferit de traficul si zgomotul unei metropole, dar destul de aproape pentru a veni in intampinarea nevoilor zilnice ale celor care locuiesc aici.

Construit pe un teren de cca 36000 mp, Ansamblul Maple Place cuprinde 82 de case (41 de unitati tip duplex). Casele sunt livrate la cheie, complet mobilate si utilate cu toate facilitatile necesare. Fiecare casa este construita in regim P+E, este dotata cu 2 locuri de parcare si o gradina amenajata de 200 mp.

Judet / localitate: La doar 15 minute de Arcul de Triumf, Maple Place este amplasat in Localitatea Balotesti.

Zona:  Bucuresti-ilfov

Link:  www.mapleplace.ro

SUPRAFETE

Fiecare casa din cadrul ansamblului este compartimentata astfel incat sa raspunda nevoilor de spatiu ale rezidentilor sai.

Casele sunt in regim de inaltime parter + etaj. Intregul lot destinat unei locuinte are o suprafata de aproximativ 350 - 400 mp si include casa, gradina, 2 locuri de parcare, drumul de servitute.

 • Suprafata desfasurata: 164,18 mp
 • Suprafata utila: 136,77 mp
 • Suprafata terasa si balcoane: 27,20 mp
 • Suprafata utila inclusiv terase / balcoane: 163,97 mp
 • Suprafata gradina: aprox. 200 mp
 • Suprafata locuri de parcare (2): 25 mp
 • Suprafata circulatie auto (comuna): 56,27 mp
 • Suprafata totala teren achizitionat: aprox. 350 - 400 mp

BENEFICII

 • Finisaje complete de cea mai buna calitate pentru toate unitatile locative.
 • Baile complet utilate (lavoar, cabina de dus, cada, vas WC, bideu, dulapuri, instalatii sanitare).
 • Consultanta in design interior oferita de dezvoltator pentru fiecare rezident in parte.
 • Posibilitatea de customizare completa a tuturor elementelor de finisaj interior si a pieselor de mobilier (mobila este executata pe comanda, in functie de nevoile si dorintele fiecarui client in parte)
 • Dotare completa cu utilitati - apa, gaze, curent electric, canalizare (racord la sistemul public de alimentare cu apa si la reteaua de canalizare a localitatii)
 • Contorizare individuala si contracte individuale cu furnizorii de utilitati
 • Racord la retea de cablu, telefonie fixa si internet
 • Sistem de aer conditionat (clima) pentru fiecare casa.
 • Centrala termica (cu boiler incorporat) pentru fiecare unitate locativa.
 • Fiecare casa este dotata cu 2 locuri de parcare amenajate, fara a fi percepute costuri suplimentare.
 • Amenajarea spatiului verde (gradina) aferent fiecarei case.
 • Timpul de constructie si livrare este foarte rapid: maxim 4 luni.
 • Sistem de constructie modern si inovator ofera rezidentilor o suprafata utila mai mare in comparatie cu sistemul de constructie clasic. Datorita structurii metalice (otel galvanizat) a caselor si sistemelor de izolare consumul de energie termica scade de pana la 4 ori fata de sistemele clasice de cosntructie.
 • Reabilitarea drumului care face legatura dintre drumul public (Bd Unirii) si Ansamblul rezidential
 • Construirea si amenajarea drumului de acces din cadrul cartierului Maple Place
 • Amenajarea unui parc in cadrul Maple Place
 • Spatiu de parcaj pentru vizitatori
 • Paza 24/ 24 h
 • Gard de imprejmuire a ansamblului

PRET

Constructiile Ansamblului Rezidential Maple Place au demarat in luna iulie 2009, iar in octombrie 2009 am finalizat primele 2 case din cadrul proiectului si am demarat constructia urmatoarelor 6.

Pentru a ne asigura de confortul total al comunitatii Maple Place, inainte de toate ne-am concentrat atentia catre racordarea ansamblului la toate utilitatile necesare (apa, gaze, curent electric, canalizare) si finalizarea drumurilor de acces. Astfel, cu aproximativ 4 luni inainte de termenul anuntat (Mai 2010) am finalizat infrastructura si am racordat la utilitati etapa 1 (primele 14 case si parcul complexului rezidential) din cadrul proiectului in proportie de 90%.

Pretul de achizitie al unei case de cca 164 mp utili, livrata la cheie, complet mobiliata si finisata, utilata cu toate facilitatile necesare, cu 2 locuri de parcare si 200 mp gradina amenjata  este de 158.555 euro TVA INCLUS.

MODALITATI DE PLATA

In functie de nevoile si posibilitatile de plata ale rezidentilor Maple Place, casele din cadrul ansamblului rezidential se pot achita astfel:

A) Cu credit ipotecar:

20% avans la semnarea antecontractului

70% din pretul imobilului la data finalizari Vilei, moment in care se semneaza contractul de vanzare cumparare a casei si terenului aferent

10% din pretul imobilului se achita la finalizarea etapei din care casa face parte.

B) Fara credit ipotecar:

20% avans la semnarea antecontractului

50% din pretul imobilului la data finalizari Vilei, moment in care se semneaza contractul de vanzare cumparare a casei si terenului aferent

20% din pretul imobilului la data conectarii vilei la toate utilitatile necesare (apa, gaze, curent electric, canalizare).

10% din pretul imobilului se achita la finalizarea etapei din care casa face parte.

Prin parteneriatul incheiat intre Maple Place si Verida Credit, beneficiati de consultanta gratuita pentru obtinerea unui credit ipotecar. In maxim 48 de ore afli raspunsul la cererea de credit si in 5 zile ai banii pentru casa la care ai visat mereu!

Prezentare developer

ARH Ventures este un dezvoltator imobiliar israelian focusat pe dezvoltarea de ansambluri rezidentiale. ARH Ventures cauta sa ofere permanent solutii inovatoare care sa imbunatateasca calitatea stilului de viata si sa raspunda eficient nevoilor clientilor si partenerilor sai.

ARH Ventures a intrat pe piata din Romania in 2008 promovand un concept de viata nou pentru societatea romaneasca - acela al comunitatilor deschise.

Aceasta este cheia primului proiect pe care il dezvolta, situat in nordul Bucurestiului, in localitatea Balotesti, judetul Ilfov. Maple Place se intinde pe o suprafata de 37400 mp si cuprinde 82 de case.

Inainte de a patrunde pe piata din Romania, membrii echipa ARH Ventures a dezvoltat si coordonat proiecte imobiliare in Statele Unite ale Americii, Canada si Israel.

OFERTA

In luna noiembrie prinde Super Oferta Maple Place si hai ACASA! Pentru o casa de cca 164 mp utili (inclusiv terase si balcoane), livrata la cheie, complet finisata, utilata cu toate facilitatile necesare ( instalatii sanitare, centrala termica, aer conditionat/clima, 2 locuri de parcare si o gradina amenajata de 200 mp, avem pentru tine un Super Pret: 115.000 euro TVA INCLUS!

Contacteaza ACUM echipa Maple Place si Vino ACASA!