Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Suprafețe Suprafețe 115mp

Ansamblul rezidential Peninsula Residence este format din 8 case identice si 2 case diferite.  Accesul se poate ajunge la fel de usor fie prin Bucurestii Noi – Mogosoaia, fie pe ruta DN1-Corbeanca-Buftea. 

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 30115m2

PROIECTUL

De-a lungul timpului, proiecte imobiliare importante au fost gandite pentru a fi dezvoltate in arealul localitatii Buftea. Locatia extraordinara, una dintre cele mai curate si oxigenate din jurul marii metropole, multitudinea de paduri si lacuri care infrumuseteaza si improspateaza localitatile din jur, dar si comunicarea foarte buna cu centrul si nordul Bucurestiului, au facut din Buftea un pol de interes pentru marii dezvoltatori.
De la proiecte cu sute de apartamente, la ansambluri cu zeci de case, cu facilitati diferite, dar toate-bazate pe acelasi principiu : viata cat mai curata!
Filosofia Peninsula Residence este simpla : ne dorim sa livram clientilor nostri case bune, construite corect, finisate modern, la pachet cu o viata frumoasa, cu aer curat si activitati care sa ii determine sa isi traiasca viata, dincolo de ziduri. Pentru ca la Peninsula Residence punem accent pe comunitate, buna vecinatate, pe activatile sportive si de relaxare si ne adresam celor care prefera sa alerge pe malul lacului, nu pe banda de alergare, celor care prefera pescuitul sau sportul pe apa, in detrimentul mall-urilor, celor care isi doresc sa isi creasca copiii intr-un mediu sanatos si curat.

Complexul este amplasat in localitatea Samurcasi, adiacenta orasului Buftea, localitate ce a cunoscut o frumoasa si unitara dezvoltare. Astfel, in jurul locatiei noastre se regasesc mai multe ansambluri rezidentiale  dezvoltate in anii anteriori si care au dat zonei un caracter strict rezidential, doar cu imobile nou construite. Totodata ansamblul dispune de acces la drum asfaltat si utilitatile localitatii : retea energie electrica, retea distributie gaze naturale, retea cablu si internet.
Fiind amplasat chiar pe malul lacului Zmeu, in interiorul Peninsulei Samurcasi, ansamblul nostru este dedicat celor iubesc natura, aerul curat, sunetul valurilor si linistea unei localitati ferite de agitatia specifica Bucurestiului.  Am construit aceste case pentru care isi doresc o locuinta moderna, eleganta, bine realizata si echilibrata ca pret.

Proiectul se dezvolta in doua etape, pentru inceput fiind livrate casele identice, urmand ca la final sa fie edificate si cele doua case diferite. Peninsula Residence dispune de un drum de acces interior doar pentru locuitori, cu doua benzi de circulatie. In capatul drumului, va fi amenajat un ponton pentru accesul la lac. Pontonul va deservi exclusiv  caselor identice, fiind amenajat si imprejmuit astfel incat accesul sa fie posibil doar rezidentilor, in timp ce cele doua case din faza a doua a constructie, vor dispune de iesire la lac individuala.

CASA

Casele din faza intai,dispun de o suprafata de 300 mp de teren, sunt dispuse pe parter si etaj, au o suprafata construita de 140 mp si o suprafata utila de 115 mp. Fiecare dispune de urmatoarea compartimentare :
-parter : living, dinning, bucatarie, grup sanitar, terasa;
-etaj :  varianta A -trei dormitoare, baie centrala sau varianta B-doua dormitoare, doua bai, spatiu depozitare.

Fiecare casa este realizata pe structura de cadre, stalpi si grinzi din beton armat B250, cu fier beton de origine romaneasca, pe o fundatie de aproximativ 1 m. Atat zidaria exterioara cat si cea interioara este realizata din caramida Porotherm de la Wienerberg-originalul. La exterior casele sunt izolate folosind polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. La interior, casele sunt tencuite, se aplica gled si vopsea lavabila.
Tocaria si usile de interior, sunt Bella Casa, import Polonia, in timp ce tamplaria exterioara este pe profile REHAU de PVC, cu deschidere dubla, protectie termica si sticla cu reflexie termica.
Finisajele interioare sunt la alegerea cumparatorului, acesta avand la dispozitie un buget generos pe baza caruia isi poate alege finisajele dintr-o gama oferita de noi sau poate merge la orice comerciant agreat in vederea alegerii meterialelor de finisare, a modelelor si culorilor preferate.
Fiecare casa va fi racordata la reteaua de gaze a localitatii, pentru incalzire si apa calda fiind montata centrala termica proprie Ariston de 24 KW. Pentru alimentarea cu apa, fiecare casa este prevazuta cu put propriu, cu hidrofor. Fosa septica utilizata va avea o capacitate de 2000 de litri si va fi prevazuta cu sistem de drenaj si decantor. Complexul este racordat la reteaua publica de iluminat.

Casa este acoperita cu tabla metalica tip Lindab. Desi s-a dorit un aspect mediteranean, acesta a fost obtinut prin inaltarea marginilor casei, din motive strict estetice, acoperisul casei nefiind de tip „terasa” ci fiind acoperis in panta, cu scurgerea apei de pe acoperis si sistem de burlane colectoare a apelor pluviale.

Casele se predau cu gard imprejmuitor si terenul amenajat pentru gazon. 

LOCATIE

Lacul Zmeu : unul dintre cele mai curate si frumoase lacuri din nordul Bucurestiului, ideal pentru a petrece momente de relaxare, pentru practicarea sporturilor nautice, dar si pentru pescuit sportiv.
Peninsula Residence este singurul ansamblu rezidential din zona cu acces direct la lac, fiind astfel singura alegere pentru cei care doresc sa beneficieze de acest atu.

Palatul Stirbey : la numai 3 minute de mers cu masina de ansamblu parcul Palatului este locul perfect pentru relaxare.

Magazine in Buftea : Lidl, Penny Market, Careffour Expres, Mega Image. Fiecare dintre aceste magazine, poate fi accesat in 3-5 minute de mers cu masina si majoritatea se afla in drumul dinspre Bucuresti catre ansamblu, facand astfel facila oprirea in drum spre casa, pentru a face cumparaturi.

Casele din jur: peninsula pe care se afla localizat ansamblul nostru, este ocupata exclusiv de locuinte nou construite, fie ca discutam de ansambluri rezidentiale sau de locuinte individuale. Totodata, ansamblul nostru fiind cel mai apropiat de luciul apei, este cel mai linistit si mai ferit de trafic.

Accesul : la Peninsula Residence se poate ajunge la fel de usor fie prin Bucurestii Noi – Mogosoaia, fie pe ruta DN1-Corbeanca-Buftea. Ambele cai de circulatie sunt rute importante, atent intretinute si intens circulate. In functie de destinatia din Bucuresti dorita, fiecare drum are propriile sale avantaje. In medie, de la Aeroportul Baneasa si pana la Peninsula Residence, este un drum de aproximativ 30 de minute, indiferent pe care drum il parcurgeti.

Schite