Zona Zona Pipera
Imobile Imobile 88
Suprafețe Suprafețe 41.3mp - 80.15mp

Pasiunea noastra pentru domeniul imobiliar ne traseaza cele mai exigente obiective. Siguranta si confortul clientilor nostri sunt prioritatile noastre majore. Grija pentru detalii, atentia sporita in stabilirea si montajul finisajelor sunt valorile noastre fundamentale in arhitectura celor peste 160 de unitati care formeaza complexul Rose Residence, dintre care mai sunt 60 disponibile in acest moment.

Locuintele au suprafete generoase, balcoane spatioase, sunt decomandate si semidecomandate, se predau complet finisate. Raportul calitate-pret si accesul extrem de facil la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, la centrele comerciale si de recreere, cele mai importante puncte din Bucuresti fiind in imediata vecinatate, situeaza Complexul Rose Residence in topul celor mai potrivite alegeri privind achizitionarea unui imobil in nordul capitalei.

 

Rose Residence II, este un complex rezidential situat in Nordul Bucurestiului, aflat pe Bulevardul Pipera 59 B – intersectie cu strada Erou Iancu Nicolae.

Cu un regim de inaltime redus, dispune de doua scari de bloc cu apartamente de 2 si 3 camere si cu un total de 43 apartamente. Mai sunt doar 7 unitati disponibile si fiecare apartament dispune de un loc de parcare subteran tip Klaus.

Rose Residence III – Bulevardul Pipera 63 A – S+ P+ 3E + 4 retras, are de asemenea 2 scari de bloc, 53 de apartamente unde va oferim garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Acesta este vandut si ocupat in proportie de 50%.

Rose Residence IV- Bulevardul Pipera 57 - S+ P+ 3E + 4 retras, are 3 scari de bloc, 66 de apartamente unde va punem la dispozitie garsoniere si apartamente cu  2 si 3 camere.

Locuintele au suprafete generoase, balcoane spatioase, sunt decomandate si semidecomandate, se predau complet finisate. Raportul calitate-pret si accesul extrem de facil la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, la centrele comerciale si de recreere, cele mai importante puncte din Bucuresti fiind in imediata vecinatate, situeaza Complexul Rose Residence in topul celor mai potrivite alegeri privind investitia intr-un imobil. In apropiere se afla mai multe gradinite si scoli elementare, cat si centre comerciale, la care aveti acces fie cu masina personala cat si cu ajutorul autobuzelor.

Totodata puteti ajunge foarte usor pe centura Bucurestiului iar de acolo aveti acces la autostrada A3 catre Ploiesti, la autostrada A2 catre Constanta, si autostrada A1 catre Pitesti.

La aproximativ 3 km se afla totodata Gradina Zoologica iar la 5.5 km se afla centrul comercial Baneasa, unde mentionam doar cateva din magazinele cele mai cunoscute: Carrefour, Ikea, Bricostore, Mobexpert.
In acelasi complex mai puteti viziona ultimele filme aparute, la Grand Cinema Digiplex.
Va invitam sa va descoperiti locuinta pe care o doriti, departe de aglomeratia urbana din Bucuresti, dar totodata la 20 minute de mers cu masina pana in Centrul Vechi, si la 5 minute de un centru comercial.

Finisaje Exterioare

Constructiile sunt realizate din stalpi si cadre de beton, inchidere cu caramida porotherm/ bca pe fundatii continue tip radier, fiind concepute sa asigure un grad ridicat de rezistenta, confort si functionalitate.

Totul a fost proiectat in conformitate cu noile normative cu privire la siguranta constructiilor, avand ca

principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania

Peretii exteriori si cei interiori folositi la compartimentare sunt executati cu ajutorul caramizilor

Porotherm / bca  iar pentru izolarea imobilelor a fost achizitionat un chit complet care contine

termosistem BAUMIT de 10 cm si tencuiala decorativa cu factori fonoizolanti si hidroizolanti.

Tamplarie PVC 76 mm tip SALAMANDER

Sticla securizata la balcoane 8-2-8 ( RR IV balustrade metalice!)

Balustrade casa scarii - inox

Partile comune si casa scarii au parte de un tratament special - beneficiaza de placari cu marmura excelente pentru trafic intens, fiecare apartament este dotat cu videointerfon, iar lifturile electrice care vor deservi locatarii sunt silentioase, marca SCHIDLER de 8 persoane.

 

Finisaje interioare:

Centrala termica individuala de 24 kw–Saunier Duval prin condensare RR IV

Centrala termica individuala de 24 kw – Ariston prin condensare  RR III

Centrala termica murala, individuala , 24kw – tip MOTAN – RR II

Incalzire in pardoseala

Usi interioare si exterioare de foarte buna calitate, made in Grecia – RR IV

Usi interioare si exterioare  - PINUM  -RR III

Usi interioare celulare tip PINUM  - RR II

Usi metalice de intrare in apartament tip MEGA DOOR – RR II

Parchet laminat in living, dormitoare, bucatarii tip EGGER de 8 mm

Gresie in bai ABM - SPANIA

Faianta pereti bai ABM - SPANIA

Vopsea lavabila pereti apartament - JOTUN

Gresie portelanata balcoane

Obiecte sanitare tip IDEAL STANDARD

Prize si intrerupatoare – PANASONIC  SI VIKO

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1841.3m2
Apartament 2847.25m2
Apartament 2847.2m2
Apartament 2850.25m2
Apartament 2854.95m2
Apartament 2856.5m2
Apartament 2862.75m2
Apartament 2862.7m2
Apartament 2862.7m2
Apartament 3858.4m2
Apartament 3880.15m2