Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
An predare An predare August 2016
Suprafețe Suprafețe 117.9mp - 119mp

Ansamblul va fi construit pe o suprafaţă de aproximativ 90.000 mp şi va cuprinde aproximativ 250 de vile realizate pe mai multe faze de execuţie. Prima fază a proiectului este compusă din 34 de unităţi locative, dispuse în 2 module a câte 17 locuinţe, cu regim de înalţime P+1+2E retras construite pe o suprafaţă de teren de 7252 mp.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 30119m2
Vilă 30117.9m2

DESCRIERE PROIECT

Pipera Residential Park vă oferă o casă care vă asigură siguranţa, intimitatea şi confortul dorit. O casă nouă, pentru a fi feriţi de grijile reparaţiilor, cu o curte în care copiii sa se poata juca in liniste, un loc de parcare pentru a fi scutit zilnic de cele 15 minute în care ne învârtim în jurul blocului pentru a parca şi de grijile asupra siguranţei masinii, o terasă pe care să ne putem începe ziua cu o cafea bună şi încojuraţi de verdeaţă, un living încăpător pentru a putea petrece weekendurile cu prietenii, când vrem să ne destindem după o săptămâna grea la birou. Este putin cam ciudata fraza pentru ca este foarte lunga. Incearca o reformulare
Proiectul Pipera Residential Park îţi oferă: o casă spaţioasă, bine compartimentată, terase generoase care te aşteaptă să te relaxezi şi îţi oferă şi o privelişte peste casele şi zona superbă din jur.

Schite