Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Imobile Imobile 10
An predare An predare 2018
Suprafețe Suprafețe 140mp

Complexul rezidential, AD NORD RESIDENTIAL TUNARI, va dispune de o arhitectura moderna unica in zona, cu dublu acces in complex atat din strada principala cat si din strada adiacenta, fiecare proprietate va dispune de doua locuri de parcare in fata casei si un garaj pentru cel putin o masina care poate fi trasformat cu usurinta in cel de al 4 dormitor cu baie proprie. 

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 410140m2

Descriere AD NORD RESIDENTIAL TUNARI

Vile noi intr-un complex rezidential ce se va dezvolta in zona Tunari, in 2 faze, dupa cum urmeaza: 

 

  • Faza 1 – 10 vile dispuse pe parter si etaj, cu o suprafa construita de 140 mp din care suprafata utila este de 113,43 mp. si 250 mp teren 

 

  • Faza 2 - va fi alcatuita din 4 vile identice ca in faza 1 si 2 blocuri cu regimul de inaltime P+2 E cu spatii comerciale la parter 

Complexul rezidential din Tunari este construit in zona rezidentiala noua a localitatii Tunari, are deschidere la doua strazi Tudor Arghezi si strada principala Mihai Eminescu ce leaga Localitatea Tunari de Dimieni si Balotesti. 

Complexul rezidential va dispune de o arhitectura moderna unica in zona, cu dublu acces in complex atat din strada principala cat si din strada adiacenta, fiecare proprietate va dispune de doua locuri de parcare in fata casei si un garaj pentru cel putin o masina care poate fi trasformat cu usurinta in cel de al 4 dormitor cu baie proprie. 

Vilele din complexul residential AD NORD RESIDENTIAL Tunari vor avea amprenta la sol de aproximativ 90mp compartimentati astfel:

  • Parter la intrarea in vila avem un hol ce face legatura intre, living, casa scarilor, bucatarie si baie si garaj cu camera tehnica, dupa care avem accesul in living care va avea o suprafata de aproximativ 21 mp cu iesire pe terasa din spate. Bucataria are o suparafat de 8 mp
  • Etajul este alcatuit din dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing plus terasa terasa, plus inca doua dormitoare din care unul cu balcon, ambele fiind deservite de o baie.

Complexul din Tunari dispune de fosa septica separata, put de mare adancime pentru apa curenta, centrala proprie, finisaje din import, usi interior si exterior tip Pinum. 

Deasemenea fiindca in zona sunt preconizate introducerea apei curente si canalizarii, dezvolatatorii complexului vor preinstala legaturile pana la limita proprietatii pentru apa si canalizare pentru fiecare proprietate in parte.

Pret: 130.900 (tva inclus)

Vecinatati si distante fata de centru

11 km de piata Victoriei si 7 km de Platforma Pipera, dispunand de acces facil atat catre centura de Nord a capitalei cat si catre A3 si DN1.

In zona se gasesc numeroase zone comerciale, agreement si relaxare, Parcul Tunari, Mega Image Tunari, Lidl Tunari (din primavara anului Viitor), Piata Otopeni, Mall Baneasa, Therme Balotesti, AmCKart (singura pista de karting outdoor din Bucuresti).