Nr. camere Nr. camere 4 - 6
Suprafata Utila Suprafata Utila 135 - 210 mp
Pret Pret 150.000 - 264.000 Euro
Ilfov Nord Zona Ilfov Nord

Descriere Snagov Villas Luxury

Vă prezentăm cel mai nou proiect al nostru, Snagov Villas Luxury, un complex de vile stilate și aerisite în Snagov.

Bazat pe un design modern, complexul este gândit să ofere confort și siguranță comunității pe care o creează. Fondatorii proiectului au în spate o experiență dobândită în timp, atât prin proiecte realizate în calitate de constructor, cât și în proiecte rezidențiale finalizate din postura dezvoltatorului, având ca obiectiv livrarea de locuințe de calitate la prețuri accesibile.

de la 150.000 euro Vile cu suprafata utila 135 - 210 mp

Schite

Trăiește în confort
Fiind situate lângă pădurea Snagov, acestea vor îmbina perfect natura și confortu, cu un Mega Image și o grădiniță care vor fi la 2 minute de mers pe jos.

Ai parte de eleganță
Beneficiezi de design modern și finisaje permium precum parchet waterproof laminat Balteiro, gresie porțelanată și rectificată Tubadzin, uși Invado, obiecte sanitare și baterii Roca.

Înconjurat de natură
Vrei confort și liniște fără compromisuri? Aici găsești vilele ideale pentru iubitorii de natură care își doresc pădurea aproape.

Siguranță & Intimitate
Vilele sunt amplasate în cadrul unui complex privat și păzit în care te vei simți în siguranță. Mai mult, te vei bucura de intimitate, vilele având grădini spațioase.

0745 695 511 Contacteaza-ne acum pentru a afla ofertele noastre

Va invitam la sediul din str. Traian 214, sector 2, Bucuresti, pentru a va prezenta un portofoliu vast de terenuri intravilane, case si apartamente.

Contact dezvoltator

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta folosind datele de mai jos:
Telefon: +40 745 695 511
Mail: [email protected]

Ești interesat?