Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Suprafețe Suprafețe 55.33mp - 224mp

Baneasa1 este conceput pentru cei care caută standarde înalte de calitate, funcţionabilitate maximă, balcoane spaţioase şi o viaţă privată într-un cartier modern din nordul Capitalei.

Proiectul este promovat direct de catre dezvoltator si nu se percepe comision.

 

Specificatii Tehnice Baneasa1 Descarcă fișierul Baneasa 1 pricelis ap disponibile Descarcă fișierul
Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1055.33m2
Apartament 2069.51m2
Apartament 3086.59m2
Apartament 40224m2

DETALII

Concept şi locuinţe:

Proiectul desfaşurat pe o înălţime de patru nivele, oferă o privelişte minunată asupra cartierului de vile aflat în imediata sa apropiere. Spaţiile comune din principalele două scări ale clădirii beneficiază de ferestre  mari şi luminoase aducând astfel aer proaspat şi lumină naturală în interiorul clădirii.

 

Tipuri de locuinţe:

Proiectul Băneasa1 este compus dintr-un mix perfect  de locuinţe:

2 garsoniere,
13 apartamente de două camere,
19 apartamente cu trei camere si
2 apartamente de 4 camere.

Apartamentele cu 4 camere sunt situate la al patrulea nivel al clădirii şi oferă spaţiul ideal pentru o duminică perfectă în famillie pe spaţiile teraselor generoase.

Suprafeţele celor 36 de apartamente variază între 56 şi 224 mp.

Baneasa1  ofera contra cost clientilor săi câte un loc de parcare subteran pentru fiecare apartment.

Conexiunea  dintre clădire şi zona de parcare subterană  este deservită de lift pentru fiecare scară  în parte a clădirii.

 

Confort, finisaje si facilitate

Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încât să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de modificare şi personalizare a spaţiilor în funcţie de necesităţile fiecăruia. Gândite pentru a  crea un spaţiu perfect pentru fiecare proprietar, interioarele sunt prevazute cu  ferestre mari şi înălţimi generoase de 2.85 m.

Confortul şi siguranţa proiectului sunt asigurate de serviciul de securitate 24/24 de ore, supraveghere video şi de zona verde închisă. Baneasa1 este locul în care te vei simţi protejat, în care intimitatea îşi va spune cuvantul dar şi locul perfect pentru o a le oferi copiilor tăi o copilărie fericită.

Alte facilităţi:

- cumpărătorul poate alege între un apartament gata finisat şi unul pe care să îl personalizeze în funcţie de gusturile sale;
- apartamentele finisate se predau cu gresie, faianţă, parchet, centrală proprie de apartament, obiecte sanitare, vopsea lavabilă, întrerupatoare şi prize;
-apartamentele nefinisate se predau fara unităţi de aer condiţionat, centrală termică proprie
- accesul în interiorul clădirii se va face pe baza cartelelor;
- imobilul va fi supravegheat 24/7;
- acces uşor spre centrul capitalei cât şi spre DN1.

 

Suprafeţe si preţuri

- Studio- de la 46.500+TVA - suprafaţă - 55.33 mp;
- Apartament 2 camere de la 57.600+TVA; 76,43 mp - 112.25mp;
- Apartament 3 camere de la 86.600+TVA ; 86.59 mp - 185.64mp;
- Apartament 4 camere de la 185.500+TVA - suprafaţa 224mp.
Modalităţi de achiziţie: se acceptă plata cash şi credit

Dezvoltator

1development.ro este un dezvoltator specializat în sectorul de lux al rezidenţialului.
Creativitatea şi implicarea în proiecte îl situează printre cei mai creativi, consecvenţi şi de succes dezvoltatori ai Bucureştiului.
Compania a fost înfinţată la sfârşitul anului 2012 de către antreprenori care înţeleg cu adevărat ce înseamnă cuvintele: viaţă modernă şi calitate.
Având o experienta de 10 ani pe piaţa de real-estate din Bucureşti şi cu mai mult de 1.000 de apartamente construite şi livrate cu succes, 1development foloseşte experienţa în avantajele clienţilor săi.
Conceptul 1 este prezent în fiecare detaliu al proiectelor noastre făcându-l pe client să exclame: “Nowhere else feels like home!"

 

Schite