Acest ansamblu de locuinte este situat intr-o zona excelenta, ce beneficiaza de aer curat si liniste, fiind in acelasi timp foarte aproape de nordul Bucurestiului.

LOCATIE

Mogosoaia se caracterizeaza printr-un cadru natural deosebit de frumos reprezentat de Padurea Mogosoaia si lacul cu acelasi nume, si mai ales de prezenta Palatului Mogosoaia, un splendid monument de arhitectura ce imbina elemente ale arhitecturii autohtona cu arta italiana. Mogosoaia este situata la 15 km distanta de Bucuresti, in nord-estul capitalei. Poti ajunge in Mogosoaia in aproximativ 10 minute din nordul orasului.

DETALII

Acest ansamblu de locuinte este situat intr-o zona excelenta, ce beneficiaza de aer curat si liniste, fiind in acelasi timp foarte aproape de nordul Bucurestiului. In interior, apartamentele au fost proiectate astfel incat sa optimizeze confortul si standardul de viata.

BENEFICII

Credem ca acasa inseamna mult mai mult decat a detine un apartament. Am ales Mogosoaia pentru ca tu sa beneficiezi de aer curat, pentru ca tu sa te sa te bucuri de imprejurimi incantatoare, pentru ca tu sa fi un loc in care sa iti fie drag sa traiesti. Locatia ofera pe langa privelisti fermecatoare si un mediu sanatos, forme de invatamant astfel incat copilul tau sa se dezvolte armonios alaturi de cei de-o seama cat mai aproape de casa ta.

DESIGN

Nici un spatiu nu este irosit, totul a fost proiectat pentru a fi locuit!

Toate apartamentele din Evergreen Residences au fost create astfel incat sa optimizeze standardul de viata. Fiecare locuinta beneficiaza de un design inteligent, bucatarie si baie in stil italienesc, finisaje contemporane si dotari de o calitate deosebita.

FACILITATI

Timpul liber

Evergreen Residences iti pune la dispozitie facilitati sportive si de recreere pentru ca tu sa te poti bucura de timpul liber dupa o lunga zi de serviciu.

Cei sportivi pot alege sa:

* se antreneze la sala
* inoate in piscina
* joace tenis
* practice jocuri n echipa pe terenul multi-sport

Cei ce vor sa se relaxeze pot alege sa:

*isi adune prietenii la un gratar in zonele special amenajate
*sa se relaxeze la fantaniile arteziene
*se plimbe pe aleea Pergolei

GRADINILE

Poti alege sa faci un gratar, sa te relaxezi pe banca langa fantaniile arteziene din minunatele gradini sau sa te recreezi, plimbandu-te pe aleea Pergolei!

Gradinile sunt inconjurate de copaci, arbusti si flori. Specificul Palatului se regaseste si in detaliile peisagistice din Evergreen Residences.