Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Imobile Imobile 40
An predare An predare 01.06.2013
Suprafețe Suprafețe 145mp - 290mp

Proiectul este compus din 24 vile, P+1+M pasive, cu circuit inchis, situat intr-o zona linistita, in mijlocul naturii, departe de agitatia cotidiana si in acelasi timp, cu servicii excelente care vor asigura in totalitate confortul familiei dumneavoastra: supermarket, afterschool, piscina, loc de joaca pentru copii, pazit 24H/24H 7/7 ZILE
“Dream it, built it, live it”

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 424145m2
Vilă 616290m2

CARACTERISTICI SI SPECIFICATII TEHNICE

Pentru constructia caselor, s-au folosit:
- profile din PVC marca VEKA - Germania, pentacamerale cu adancime montaj (latime profil) de 70mm, si hexacamerale cu adancime montaj 90mm;
- profile Clasa A - grosimea peretelui exterior de 3mm;
- clasa de combustie a profilului - C2, dificil inflamabil;
- durata de viata a profilelor estimata de catre producator la minim 50 ani;
- armare cu otel zincat de 1,5mm pentru profilele albe, respectiv 2mm pentru cele colorate, forma rectangulara in toc, tratat impotriva coroziunii;
- coeficient de izolare termica a profilului armat: u = 1,4W/mpK (5 camere), respectiv 1,1W/mpK (6 camere);
- coeficient de izolare fonica a tamplariei: 25~45dB, in functie de tipul de geam termoizolant utilizat;
- feronerie marca ROTO NT - Germania, garantata pentru un numar de 15.000 cicluri complete inchis-deschis, prevazuta cu maner antiefractie (secustic), cu blocatori de siguranta si sistem de deschidere cu maner pentru canatele tip;
- stulp, cu microventilatie (sistem de aerisire permanenta) impotriva aparitiei condensului si piesa contra-actionarii gresite a ferestrei pe canaturile oscilobatante;
- geam termoizolant executat din sticla SAINT-GOBAIN, GLAVERBEL sau GUARDIAN, cu un coeficient de transfer termic u = 1,4W/mpK pentru structura de 24mm cu geam LowE la interior si u = 1,1W/mpK pentru geam cu gaz inert Argon intre foile de sticla, respectiv u = 0,8W/mpK pentru structura de 44mm.
 

LOCALIZARE

Locatia se afla la 160 metri de padure ceea ce ii confera o frumusete aparte, implicit prospetime, racoare si liniste.
- Distanta Metrou PIPERA 4.42 KM timp 5 MIN la o viteza medie de 53 KM/H
- Distanta Parcul HERASTRAU 7KM TIMP 9 MIN la o viteza medie de 53KM/H
- Distanta MALL BANEASA 8.5KM TIMP 8 MIN la o viteza medie de 51 KM
- Distanta CENTRUL VECHI 9.18KM  17 MIN la o viteza medie de 31KM/H
- 3,5 KM pana la CARREFOUR COLENTINA
Complexul este usor accesibil in zona Scoala  AMERICANA , Scoala BRITANICA, 3 Scoli de Stat, 4 Gradinite, etc.
- Acces imediat in DN 1 AUTOSTRADA BUCURESTI CONSTANTA si BUCURESTI ARAD.
- Cu usurinta se poate ajunge in celalalt capat al Bucurestiului, de ex. MILITARI, BERCENI pe inel de centru care are 4 benzi de la Voluntari la Chiajna.

PROMOVAT DE ...

Compania ESPACO Development oferă un ansamblu coerent de servicii complexe, profesioniste, indispensabile tuturor afacerilor in domeniul imobiliar dar nu numai.
Astfel, în funcţie de obiectivele dumneavoastră, puteţi alege următoarele categorii de servicii:                                     
- consultanţă în tranzacţii imobiliare - echipa noastră de specialişti oferă soluţii complete privind vânzarea/închirierea tuturor tipurilor de proprietăţi imobiliare (case/vile, apartamente, birouri, spaţii comerciale, spaţii industriale, terenuri).
- consultanţă în managementul investiţiilor - se adresează atât investitorilor autohtoni, cât şi celor din străinătate care vor să abordeze anumite sectoare ale pieţei imobiliare din România. Include activităţi precum: estimarea taxelor aferente tranzacţiilor, analizele de risc investiţional, planificarea strategică, asistenţa în negociere, identificarea de soluţii financiare, asistenţa post-investiţie.
- coordonare juridică - pentru ca orice tranzacţie în domeniul imobiliar (vânzare/cumpărare sau închiriere) să fie rentabilă, este absolut necesară aplicarea unor soluţii juridice adecvate. De aceea, cunoscând legislaţia imobiliară în vigoare, întotdeauna gândim soluţii avantajoase pentru ca demersurile juridice, să păstreze un raport optim între timpul şi costurile de realizare. 
- evaluări autorizate - avem o echipă de experţi evaluatori, membri ANEVAR, care oferă servicii de evaluări autorizate, respectând cele mai înalte standarde de calitate, adaptate pentru toate tipurile de proprietăţi imobiliare, aparţinând atât persoanelor fizice cât şi celor juridice.
- auditare termică şi energetică– înainte de a lua decizia finală în privinţa achiziţionării sau închirierii unei proprietăţi imobiliare, fie că este vorba despre un apartament sau o clădire, orice client este interesat de consumul real de energie necesară asigurării unui confort termic adecvat. Această atitudine exprimă o curiozitate naturală, obişnuită care reflectă nevoia de a estima corect, cheltuielile lunare de întreţinere, implicit costul confortului mult dorit. Importanţa performanţei energetice a clădirilor este întărită prin lege. Astfel, proprietarul care doreşte să vândă/închirieze sau să intabuleze o proprietate, este obligat în baza legii 372/2005 să deţină Certificatul Energetic al acesteia. Prin intermediul partenerilor noştri, puteţi beneficia de servicii de calitate în scopul obţinerii certificatelor energetice.
- property management - avem expertiza necesară pentru a administra apartamente, case/vile, clădiri de birouri, centre comerciale, clădiri rezidenţiale, depozite şi parcuri industriale. Serviciile noastre se adresează în primul rând proprietarilor, investitorilor şi chiriaşilor care vor să se bucure de timp şi locuinţe, fără să mai aibă grija facturilor şi a evenimentelor neprevăzute.
- rapoarte de piaţă/analiză imobiliară credem că o investiţie profitabilă este rezultatul unei cercetări valide a pieţei imobiliare prezente dar şi viitoare. Din acest motiv, suntem într-o permanentă analiză a evenimentelor imobiliare, deţinem un portofoliu bogat de oferte şi dăm dovadă de expertiza necesară în estimarea corectă a valorii de piaţă a proprietăţilor imobiliare, respectiv, a tendinţelor de regres sau evoluţie a pieţei.

Schite