Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Suprafețe Suprafețe 656mp - 1336mp

Ansamblul este situat in nord-vestul Bucurestiului, la 25 de minute de Piata Victoriei si 15 km de la iesirea din Bucuresti, imediate Buftea, ansamblul rezidential Casa cu Tei are o amplasare deosebita, intre trei paduri, cu acces Drumul National DN1 prin banda de accelerare/ decelerare special in cosntructie pentru accesul in ansamblu. Se poate ajunge foarte repede din Piata Victoriei si mergand fie pe Soseaua de Centura, fie pe Calea Grivitei pe traseul Mogosoaia - Buftea - Crevedia.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Teren00656m2
Teren00678m2
Teren00701m2
Teren00717m2
Teren00747m2
Teren00762m2
Teren00802m2
Teren001074m2
Teren001336m2

Constructii:

Regimul intravilan de constructie pe terenurile dintre case garanteaza o amplasare corecta si aerisita a fiecarei case, in apropierea celorlalte proprietati deja ridicate pe loturile cumparate. Dupa ce se obtin actele necesare si se incheie tranzactia se pot incepe imediat lucrarile pe santier, pentru ca exista curent electric non stop. Casele ridicate nu au voie sa aiba mai mult de doua etaje si un parter, conform urbanismului zonal. De asemenea, constructiile vor fi destinate doar locuirii si nu activitatilor industriale, iar amprenta casei nu va depasi 40% din suprafata totala utila. Alt avantaj al achizitionarii de loturi pentru casa in zona tine si de obtinerea foarte rapida a autorizatiei, in maxim trei zile, asistenta gratuita si ghidul cu toti pasii pentru obtinerea celor mai importante acte fiind puse la dispozitia viitorului proprietar al terenului, imediat.

Utilitati:

Stalpii de curent trifazic si amplasarea lor inteligenta in coltul loturilor permit un iluminat eficient, non stop, chiar si pe timpul noptii. Fiecare organizare de santier primeste un contor pasant pentru ca fiecare utilizator sa urmareasca consumul efectiv. Reteua se gaze este disponibila, toate avizele fiind optinute iar lucrarile de executie fiind programate in cursul acestui an. Sistemele traditionale de canalizare au fost inlocuite cu statii moderne de epurare si fose septice de ultima generatie. Se pot realiza si puturi cu hidrofor, care ii ajuta pe proprietari sa extraga apa din panza freatica de suprafata. La capitolul utilitati amintim si prezenta retelelor de telefonie, de cablu tv si de Internet, pentru acces la toate aceste servicii inca din primele zile de dupa finalizarea constructiilor.

Facilitati:

Protectia oamenilor care isi fac sau si-au facut deja case in zona este foarte importanta pentru dezvoltatorul ansamblului Casa cu Tei, asa ca paza este asigurata permanent si exista trei schimburi de serviciu, personalul calificat fiind gata sa intervina in forta ori de cate ori e nevoie, prin dispeceratul firmei Force 1 care are biroul langa ansamblu. Pentru doar 20 de lei pe luna, fiecare proprietar va avea garantia sigurantei sale si a familiei, a resedintei. Locuitorii din zona se pot juca sau face picnicuri in parculetul pentru loc de joaca din centrul ansamblului, pe drumurile de sapte metri este deja fundatie pentru asfalt, care se poate turna doar la finalizarea lucrarilor – cu toate astea, proprietarii loturilor vor avea la dispozitie toate actele pentru demararea lucrarilor ulterioare. Delimitarea exacta a loturilor se face cu ajutorul tarusilor de metal, au intabulare, cadastru, carte funciara, iarna se realizeaza permanent dezapeziri cu utilaje agricole. Odata cu lotul proprietarul primeste si trei arbusti de tei pentru a se infrumuseta si mai mult zona.

Vecinatati:

Gratie unei zone plina de paduri, trei la numar, Ansamblul rezidential Casa cu Tei permite celor care isi fac case aici sa faca tot ce isi doresc fara sa se deplaseze prea mult sau sa piarda timpul. Astfel, exista supermarketuri (Mega Image, Penny, Lidl) magazine, gradinite si scoli, locuri de joaca, farmacii sau dispensar, terase si hoteluri, stand etc. Terenul de fotbtal, parcul de aventura Aventura Parc, destinat juniorilor, si scoala de conducere preventiva Titi Aur, pentru adulti, fiind foarte aproape de proprietarii loturilor si constituind mijloace placute de petrecere a timpului liber. Pentru pescarii impatimiti exista lacuri, pentru cei care vor sa se plimbe exista Parcul Stirbei. Accesul dinspre si spre Bucuresti, daca proprietarii nu au sau nu vor sa foloseasca masina se face prin intermediul micorbuzelor.

Acte de proprietate:

Orice client poate solicita istoricul si contractul de vanzare cumparare initial al terenului, legalitatea obtinerii loturilor fiind garantata. Cadastrul si intabularea figureaza si ele in acte, existand la cerere si un certificat de urbanism de informare. Vanzarea se face doar la notariat, nu exista comisioane de intermediere, toate tranzactiile se fac intre proprietar si client, iar la finalizarea ei noul proprietar va primi un ghid complet cu pasii ce vor trebui facuti ulterior obtinerii actului de vanzare cumparare al lotului respectiv.

Preturi:

Asa cum este de asteptat, loturile care sunt mai aproape de DN1A sunt mai scumpe, in jur de 21 de euro pe metru patrat, valoarea medie a unui lot fiind de 14 euro pe metru patrat. In suprafata totala luata in calcul este inclusa si cota indiviza de 120 mp de drum privat. Dupa cum s-a amintit si anterior, comisioanele nu exista pentru ca toate tranzactiile se fac direct.

Vizionare:

De obicei, intalnirile dintre viitorii proprietari si proprietarul de drept al terenului ce urmeaza a fi instrainat se fac in zona Primariei Crevedia, din centrul localitatii. Este nevoie de o programare anterioara, cu o zi in urma, sau chiar in aceeasi zi, dar mai devreme de ora de intalnire. Vizionarea este insotita de inmanarea planurilor cu loturile ramase libere si care se pot cumpara si de lamurirea oricaror neclaritati.