An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 59 mp - 98 mp
Pret Pret 62.700 - 107.400 Euro

Descriere Magnolia Urban Residence

Ansamblul rezidenţial cu acces privat Magnolia Urban Residence are un stil arhitectural elegant, modern şi distinct faţă de orice altceva se gaseşte în zona, cu detalii întâlnite doar la proiectele premium şi este situat în zona de nord a municipiului Bucureşti, Sectorul 1, pe Şoseaua Bucureşti - Târgovişte numărul 42, la 15 minute de mers pe jos de staţia de metrou Străuleşti şi în apropiere de restaurantul 2 Cocoşi.

Ansamblul de apartamente este compus din 2 imobile a câte 6 etaje fiecare, unul cu 2 tronsoane şi unul cu 3, însumând o suprafaţă construită de peste 19.000 m.p.

Termenul de finalizare pentru primul imobil, cu 2 scări, este Decembrie 2021, iar pentru cel de-al doilea Iunie 2022.

În total vor fi 168 de apartamente tip studio sau de 2 şi 3 camere:

- 30 de studiouri (12 în faza I şi 18 în Faza II) cu o suprafaţă construită ce variază între 59,05 şi 68,85 m.p.c. şi cu bucatarie deschisă, iar pentru că spaţiul generos permite, zona de dormit este separată printr-un glaswand de camera de zi, pentru a asigura intimitate. Toate apartamentele beneficiază de o terasă între 7,3 si 9,1 mp ce este accesibilă atât din zona de living cât şi din zona intimă a dormitorului, iar ferestrele sunt fullsize, din pardoseală până la grindă, pentru a asigura lumina naturală. Ele sunt distribuite între etajul 1 şi etajul 6, câte unul pe etaj, fiind protejate de unităţile care îl înconjoară.
- 63 de apartamente cu 2 camere (26 în faza I şi 37 în Faza II) disponibile în 2 variante, cu 1 sau 2 terase cu dimensiuni ce variază între 6,3 si 17 m.p. şi cu o suprafaţă construită între 70,45 şi 87,45 m.p., cu bucătărie închisă, fiind ideale pentru tineri sau familii la început de drum. Apartamentele de 2 camere sunt distribuite între parter şi etajul 6, câte două pe etaj.
- 75 de apartamente cu 3 camere (30 în faza I şi 45 în Faza II) disponibile tot în 2 variante, cu 1 sau 2 terase cu dimensiuni ce variază între 7,6 si 8,7 m.p. şi cu o suprafaţă construită între 81,90 şi 98,50 m.p., distribuite între parter şi etajul 6, câte două pe etaj.

De asemenea, ansamblul va dispune de 65 de locuri de parcare subterane şi 165 supraterane, acccesul în complexul privat realizându-se atât din Şoseaua Bucureşti - Târgovişte cât şi din strada Nicolae Nicoleanu.

Ansamblul rezidenţial este situat într-o zonă aerisită, cu spaţii verzi, dar care îţi oferă totodată acces rapid către orice zonă datorită infrastructurii transportului urban (metrou, autobuz, taxi). Zona în care este amplasat beneficiază de investiţii atât în sectorul public cât şi în sectorul privat: în vecinătate se va construi viitorul spital municipal, în apropiere găseşti supermarketuri precum Lidl, Kaufland, Mega Image, precum şi şcoli, grădiniţe şi alte puncte de interes. Staţia de autobuz este situată exact în faţa ansamblului.

Imobilele pot fi cumpărate direct de la dezvoltator, ele făcând parte împreună cu cele 32 de case cochete finalizate din cadrul Magnolia Urban Gardens din comunitatea rezidenţială Magnolia Urban şi atât proiectantul general (Lora Construct) cât şi Antreprenorul General (Visio Construct) sunt parteneri extrem de serioţi, recunoscuţi în domeniu.

Vino sa vezi apartamentul showroom pentru a te convinge că un apartament în Străuleşti, zona 2 Cocoşi, aproape de metrou, este alegerea perfectă pentru tine!

Pentru a afla mai multe informaţii ia legatura cu unul dintre agenţii noştri de vânzări pentru a programa o vizionare!

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Nicolae Nicoleanu nr. 16, București

Ești interesat?