Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Imobile Imobile 568
An predare An predare Toamna 2018
Suprafețe Suprafețe 52.37mp - 85mp

Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 10 minute.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 25052.37m2
Apartament 25053.5m2
Apartament 315082.69m2
Apartament 315083.68m2
Apartament 316885m2

Descriere 4 City North

Ansamblul residential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium,  fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development.

Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. 

Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY.

 Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 10 minute.

 Ansamblul se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti

Locatarii vor beneficia de o gradina interioara privata in suprafata de aproximativ 14.000 mp.

Parcarea automobilelor este asigurata de existenta a peste  600 locuri de parcare subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat.

 Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa/Atlas Concorde, obiecte sanitare Roca Design/Sanycces, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi rapide si silentioase Kone, marmura pe spatiile comune.

Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire,  utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. 

 Peste toate acestea se adauga experienta noastra de peste 9 ani materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor  si furnizorilor nostri. 

 Angajamentul nostru față de calitate,  dublat de expertiza, a facut posibil sa oferim timp de peste 9 ani cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

Livrarea apartamentelor se va realiza in doua etape :

Etapa 1 : Blocurile A2 si B1 – toamna acestui an

Etapa 2 : Blocurile A1 si B2 – toamna anului viitor

Mai multe detalii despre ansamblu regasiti pe site-ul proiectului.

Pachetul de achiziţie trebuie să includă şi un loc de parcare, disponibil la preţuri între 4500 Euro şi 7500 Euro + TVA.