Lista evenimente Open House

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Ce este un open house?

Un open house este un eveniment de marketing organizat pentru o perioada de 1-4 ore, de cele mai multe ori in weekend, pentru ca publicul sa poata vizita proprietatile de vanzare sau de inchiriat, fara o programare prealabila. Agentul imobiliar care organizeaza evenimentul Open House este prezent la proprietate pentru a raspunde intrebarilor primite si a colecta datele vizitatorilor.

Cu ce te ajuta un Open House in procesul de vanzare?

Open House-ul este o modalitate excelenta de a prezenta proprietatea, fara niciun fel de presiune pentru proprietar sau cumparatori Spre deosebire de o vizionare programata in avans cu agentul, cumparatorii care vin la open house au la dispozitie un interval de timp in care se pot incadra fara stresul unei ore fixe. Proprietatea poate fi pregatita in tihna de proprietar, deoarece open house-ul se programeaza in avans cu mai multe zile. Evenimentul open house permite marketingul local prin flyere, semn de vanzare, dar si marketingul online, atragand simultand mai multi cumparatori.

Cand este bine sa organizezi un Open House?

Un open house este oricand bine venit deoarece creeaza interes local, pe website-uri si pe retelele sociale, dar este esential sa se organizeze pentru locuintele noi pe piata sau cand are loc o schimbare de pret semnificativa.

De ce este bine sa participi la un Open House daca esti interesat sa cumperi acea proprietate sau ceva similar?

Pentru cumparatori, open house-ul este o oportunitate de a discuta cu agentul de listing si de a afla mai multe informatii despre proprietate, dar si despre celelalte proprietati de vanzare sau vandute recent in zona.