An predare An predare Februarie 2024
Nr camere Nr camere 2 - 5 camere
Suprafata Suprafata 41,40 mp - 159,80 mp
Pret Pret 119.900 - 463.500 Euro

Descriere Ima Residence

Îmbinând calitatea construcţiei cu poziţia superbă de lângă pădurea Băneasa, noi cei de la Ima Residence ieşim în întâmpinarea celor mai exigente aşteptări.

Accesul către ansamblu se realizează foarte uşor din bulevardul Erou Iancu Nicolae, în vecinţate regăsidu-se cele mai importante grădiniţe şi şcoli internaţionale: British School, Şcoala Americană, Mark Twain, Olga Gudyn, centre de shopping, săli de sport, restaurante şi clădiri de birouri.

Compus din 24 de apartamente spaţioase, ansamblul Ima Residence este realizat din structura pe cadre de beton şi compartimentări din cărămidă Porotherm.

Faţada are un grad de confort termic ridicat, fiind realizată atât ventilat cât şi cu tencuială decorativă cu autocurătare.

Finisajele interioare cât şi cele exterioare sunt de calitate superioară:
-tâmplărie din aluminiu cu geam tripan;
-încălzire prin pardoseală cu automatizare şi control al temperaturii digital pentru fiecare cameră în parte cât şi centrala termică individuală;
-videointerfon;
-sistem de supraveghere video 24/7 precum şi un un buget generos ca tu să îţi pui amprenta persoanală asupra apartamentului mult visat.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Sos. Iancu Nicolae nr. 31A, Bucuresti

Ești interesat?