Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Imobile Imobile 20
An predare An predare Finalizat
Suprafețe Suprafețe 49mp - 120mp

La 10 minute de Centrul Comercial Baneasa, Avalon Residence este un cartier care cuprinde un bloc de 12 apartamente si 8 vile. Blocul este P+1 si include apartamente cu doua, si trei camere.

Brosura Avalon Descarcă fișierul
Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2849m2
Apartament 3470m2
Vilă 42120m2
Vilă 46120m2

Detalii Apartamente

Doar 3 apartamente disponibile in Avalon Residence!

Un apartament cu 2 camere la numai 42.500 EUR + 5% TVA!

 

Poti beneficia ACUM de oferta noastra!

Primesti un card cadou in valoare de 1.000 EUR valabil in toate magazinele Flanco!

Detalii:

suprafata construita: 48,9 mp
terasa: 1,2 mp
suprafata comuna: 10,67 mp
suprafata totala: 60,77 mp
parcare: 12.5 mp

Fiecare apartament are in dotare bucataria mobilata si utilata cu aparatura electrocasnica, bai complet utilate cu obiecte sanitare si dormitoare prevazute cu dressing. De asemenea, fiecare locatar dispune de cel putin un loc de parcare inclus in pret si acces la spatiile comune de recreere si la piscina.Constructia este realizata cu noua tehnologie durabila si ecologica dezvoltata de Ozone Homes.

Tehnologia folosita se bazeaza pe panouri structurale izolante, care reprezinta un element de referinta pentru domeniul constructiilor in secolul XXI. In comparatie cu aceleasi suprafete construite traditional, o cladire din ansamblul Avalon Residence consuma de 5 ori mai putina energie, lucru care se regaseste atat in plata redusa a utilitatilor (cu pana la 60% mai putin), cat si la reducerea emisiilor de CO2.

Detalii Vile

Vile noi de la 82.000 EUR + 5% TVA!

La numai 10 minute de Centrul Comercial Baneasa, Avalon Residence este un cartier care cuprinde un bloc de 12 apartamente si 8 vile.

Detalii:

Suprafata vila: 120 mp, P+1, 4 camere
Terasa: 3,5 mp
Gradina: intre 150 – 190 mp
Locuri de parcare/vila: 3
Bucatarie si bai complet echipate si utilate
 

In functie de marimea gradinii, preturile vilelor variaza si sunt:

La gri: 82.000 – 88.000 euro + 5% TVA
Finisate: se adauga 10.000 euro/vila + 24% TVA

Fiecare locuinta cu finisaje are in dotare bucataria mobilata si utilata cu aparatura electrocasnica, bai complet utilate cu obiecte sanitare si dormitoare prevazute cu dressing. Constructia este realizata cu noua tehnologie[1] durabila si ecologica marca Ozone Homes.

[1] Tehnologia folosita se bazeaza pe panouri structurale izolante, care reprezinta un element de referinta pentru domeniul constructiilor in secolul XXI. In comparatie cu aceleasi suprafete construite traditional, o cladire din ansamblul Avalon Residence consuma de 5 ori mai putina energie, lucru care se regaseste atat in plata redusa a utilitatilor (cu pana la 60% mai putin), cat si la reducerea emisiilor de CO2.

Ozone Homesc - Tehnologie - Avantaje

  • tehnologia folosita se bazeaza pe panouri structurale izolante, care reprezinta un element de referinta pentru domeniul constructiilor in secolul XXI
  • specific Tehnologiei de Constructie Ozone Homes sunt materialele cu un impact redus asupra mediului inconjurator
  • materialele care stau la baza acestei tehnologii sunt 65% reciclabile si sunt alcatuite din componente ecologice
  • aceasta tehnologie asigura cresterea eficientei energetice a cladirilor, consumul redus de utilitati (cu pana la 60% mai putin) si emisii scazute de CO2
  • cresterea rezistentei la cutremur, in comparatie cu cladirile construite in mod traditional este un alt avantaj
  • prin utilizarea unor pereţi mai subţiri, mai puternici şi mai eficienţi din punct de vedere termic, apartamentele au o suprafaţa utilă cu 10% mai mare

Schite