Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Suprafețe Suprafețe 250mp

VILE DE VANZARE LA PRET REDUS!

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 70250m2
Vilă 70250m2

LOCALIZARE

Complexul Corbeanca Forest se află la numai 5 km de ieşirea din Bucureşti, la intrarea în localitatea Corbeanca. Complexul este format din 101 vile cu o arhitectură unitară, pe un plan urbanistic ordonat şi aerisit.
Accesul către zona de Nord a oraşului şi către central comercial Băneasa este foarte rapid.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Complexul este ingrădit şi beneficiază de control acces şi pază permanentă. Drumurile de acces au o lăţime de 7mp, trotuare pietonale şi iluminat public.

Întregul complex este deservit de o staţie de epurare proprie şi beneficiază de toate dotările necesare: alimentare cu apă, curent electric, gaze naturale şi canalizare, televiziune prin cablu şi internet de mare viteză, control acces şi pază, administrarea spaţiilor comune şi iluminat public.
Ansamblul rezidenţial este format din 101 vile confortabile, cu o arhitectură modernă, integrate într-un concept unitar.

Zona are caracter privat, fiind imprejmuită cu un gard de protecţie şi drumuri de incintă de 7m lăţime.

Casele au suprafețe generoase de 258 mp utili (294 mp construiți) şi gradină privată de minim 500 mp. Corbeanca Forest este locaţia perfectă pentru liniştea, confortul şi siguranţa familiei dumneavoastră.

Fiecare vila are parter, etaj şi mansardă (P+ 1E + M), și o terasă de 49,3 mp, precum și un loc de parcare acoperit pe partea laterală a casei.

Vila la cheie beneficiaza de centrala proprie, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior si izolatii termice.

Contact : Andreea Tataru 0744.552.223 sau 021.317.73.37

Website : www.corbeancaforest.ro

Schite