Case si vile 4 camere de vanzare in Gruiu Bucuresti

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

  • 1
  • 2
  • 3

Cauți anunturi imobiliare de Case si vile 4 camere de vanzare in Gruiu Bucuresti? Vanzari case si vile 4 camere in Gruiu Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Case si vile 4 camere de vanzare in Gruiu Bucuresti . Vezi si in Ilfov Nord Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa o vila 4 camere in Gruiu, Bucuresti?

Pretul unei vile in Gruiu, Bucuresti costa in medie 0 Euro.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui vila?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui vila sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi..

LOCALIZARE

Comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, este situată la nord de Capitală, la distanţa de 45 km faţă de aceasta. Se învecinează cu comunele Snagov, Moara Vlăsiei, Grădiştea şi Nuci. Comuna este străbătură de DJ 101 C şi DJ 101 B.

Comuna Gruiu este caracterizată prin prezenţa masivă a pădurilor, rămăşiţe ale Codrilor Vlăsiei, a unor întinse suprafeţe lacustre - Lacurile Snagov, Balta Neagră şi Căldăruşani şi terenuri agricole aflate în lunca râului Ialomiţa.  

ISTORIC

Istoria comunei nu este cunoscută, însă ne putem face o idée cu ajutorul bisericilor din zonă, care au fost construite în secolul al XVII-lea.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna este formată din cinci sate: Gruiu, Lipia, Şanţu, Floreşti şi Siliştea Snagovului, având suprafaţa totală de 6.222 hectare, dintre care 1.315 în intravilan.

Populaţia numără aproximativ 7.500 de locuitori, care au la dispoziţie şapte şcoli şi cinci grădiniţe.

O parte din locuitori se ocupă cu agricultura, culturile de bază fiind cerealele, legumele şi zarzavaturile, dar şi industria s-a dezvoltat. Astfel, pe raza comunei funcţionează o fabrică de alcool şi una care se ocupă cu microelectronice.

La nivelul comunei, turismul ocupă un loc important datorită Mănăstirii Căldăruşani, monument istoric din secolul al XVII- lea, bisericii din Gruiu şi bisericii din satul Siliştea Snagovului (fostă Turbaţi).

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Autorităţile locale au în vedere extinderea reţelelor de gaze naturale şi apă curentă, dar şi înfiinţarea reţelei de canalizare şi asfaltarea drumurilor comunale.

Zona are potenţial imobiliar, e evident. Doar e înconjurată de lacuri şi păduri. Doar că dezvoltatorii nu s-au înghesuit aici. Ce-i drept, în Gruiu mai degrabă îţi faci o casă de vacanţă, căci e cam departe de Capitală ca să locuieşti aici şi să munceşti în Bucureşti.