Apartamente 2 camere de vanzare în Corbeanca Bucuresti

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente 2 camere de vanzare în Corbeanca Bucuresti? Vanzari apartamente 2 camere în Corbeanca Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente 2 camere de vanzare în Corbeanca Bucuresti . Vezi si in Ilfov Nord Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un apartament 2 camere in Corbeanca, Bucuresti?

Pretul unui apartament in Corbeanca, Bucuresti costa in medie 0 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

LOCALIZARE

Comuna Corbeanca, din judeţul Ilfov, este aşezată la nord faţă de Bucureşti, la o distanţă de 15 km. Comuna se învecinează cu oraşele Buftea şi Otopeni şi comunele Mogoşoaia, Baloteşti şi Periş. Comuna este străbătută pe o lungime de 11 km de râurile Cociovaliştea şi Vârtop, din care 2 km sunt amenajaţi ca bazine piscicole.

ISTORIC

Prima atestare documentară a acestei localităţi datează din anul 1750. La distanţă de circa trei km de DN1, Corbeanca era întretăiată la punctul numit "Hanul Mocanului" de vechiul drum de poştă care unea oraşul Bucureşti cu Ploieşti şi care trecea prin satele Ostratul şi Oracul. De-a lungul acestui drum oamenii au tăiat largi coridoare care s-au întins, reducând masivele păduroase la nişte insule pierdute între arături. Paralel cu vechiul drum a fost deschis un nou drum al Ploieştilor care până la sfârşitul secolului al XIX-lea străbătea inima pădurii Vlăsiei. Comuna Corbeanca păstrează şi astăzi din plin urmele acestui vestit codru al Vlăsiei, prin existenţa celor şapte păduri aşezate atât în interiorul, cât şi în exteriorul ei.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna Corbeanca este alcătuită din şase sate: Tămaşi, Ostrat, Orac, Corbeanca, Mechea, Petreşti. Suprafaţa totală a comunei este de 29 kilometri pătraţi, iar populaţia de doar 3.700 de locuitori, care au la dispoziţie trei grădiniţe şi trei şcoli.

Nivelul de trai al locuitorilor comunei a crescut foarte mult în ultimii ani datorită tranzacţiilor imobiliare şi construcţiei de locuinţe.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Comuna beneficiază în proporţie de 90% de gaze naturale, oferind un confort sporit locuitorilor comunei. S-a finalizat investiţia "Alimentare cu Apa Potabila la Sate" urmând să fie pusă în funcţiune Staţia de apă şi reţeaua stradală. De asemenea, sunt întocmite studii şi proiecte pentru canalizare şi asfaltarea drumurilor comunale. Infrastructura edilitară este cea mai mare problemă a localităţilor comunei şi a celor care doresc să investească în zonă.

Comuna Corbeanca este cunoscută, în principal, datorită cartierului rezidenţial Paradisul Verde, reprezentând un important punct de atracţie. Pe lângă acesta, în ultimii ani s-au mai dezvoltat şi alte cartiere rezidenţiale la fel de spectaculoase, cum ar fi Gardenia Village, Laguna Albastră, Satul American, Corbeanca Forest.

Cadrul natural deosebit cu lacuri şi păduri este propice ieşirilor la iarbă verde şi pescuit sportiv. Comuna este recunoscută pe plan naţional şi internaţional prin şcoala de echitaţie, aici desfăşurându-se numeroase competiţii de echitaţie.