Terenuri, case si vile de vanzare in Darasti-Ilfov Bucuresti - COMISION 0

Cauți anunturi imobiliare de Terenuri, case si vile de vanzare in Darasti-Ilfov Bucuresti - COMISION 0? Vanzari terenuri, case si vile in Darasti-Ilfov Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Terenuri, case si vile de vanzare in Darasti-Ilfov Bucuresti - COMISION 0 . Vezi si in Ilfov Sud Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

LOCALIARE

Comuna Dărăşti, din judeţul Ilfov, este situată la sud de municipiul Bucureşti, la o distanţă de 11 km. Comuna se învecinează la nord şi vest cu Măgurele, la est cu 1 Decembrie, iar la sud cu judeţul Giurgiu.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei Dărăşti datează din anul 1535.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna Dărăşti are suprafaţa totală de 1.512 hectare, dintre care doar 166 hectare sunt în intravilan. Populaţia, care nu depăşeşte 3.000 de locuitori, are la dispoziţie o grădiniţă şi o şcoală.

Principalele îndeletniciri ale localnicilor sunt agricultura şi creşterea animalelor, dar mulţi fac bani buni şi din vânzarea de terenuri.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

În ceea ce priveşte infrastructura, comuna aduce mai degrabă a sat, dar autorităţile locale încearcă să schimbe acest aspect. Astfel, printre principalele proiecte de investiţii se numără alimentarea comunei cu gaze naturale, construirea unui sistem de canalizare şi modernizarea drumurilor.

Deşi comuna este situată aproape de Capitală, dezvoltatorii imobiliari nu s-au grăbit să cumpere terenuri şi să ridice ansambluri rezidenţiale. Cu toate acestea, în ultima perioadă în Dărăşti au apărut foarte multe vile construite de persoane fizice.