Zona Zona Popesti Leordeni
Imobile Imobile 24
An predare An predare Noiembrie 2012
Suprafețe Suprafețe 42mp - 59.5mp

Ansamblul beneficiază de o poziţionare foarte bună, pe strada Drumul Fermei, cu acces rapid la sos. Olteniţei sau la sos. Berceni şi către staţia de metrou Dimitrie Leonida .Situat într-o zonă liniştită şi aerisita din sudul Bucureştiului, înconjurat de spaţii verzi, Complexul Lotus Residence oferă confortul suprafeţelor locuibile generoase şi luminoase, împreună cu facilităţile unui oraş mare.

Preturi Lotus Residence Descarcă fișierul
Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2646m2
Apartament 2346m2
Apartament 2152m2
Apartament 2342m2
Apartament 2459.5m2
Apartament 2154m2
Apartament 2159.5m2
Apartament 2358m2
Apartament 2258m2

Descriere Lotus Rezidential Sud

HOME SWET HOME ! isi gaseste acum traducerea in LOTUS RESIDENCE, complex rezidential dezvoltat in partea de sud a Capitalei,mai exact in Popesti Leordeni. Locuintele din Lotus Residence au fost gandite sa satisfaca toate exigentele viitorilor proprietari :compartimentarile sunt variate, spatiile sunt ample si luminoase proiectate intr-o maniera echilibrata pentru a intruni toate conditiile unui trai modern,.

 Complex rezidential modern, compus din peste 200 locuinte amplasate pe o suprafata de 24000 mp. In momentul acesta mai avem disponibile 3 cladiri la vanzare, fiecare dintre ele avand un regim de inaltime de P+3.

 Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, pe strada Drumul Fermei, cu acces rapid la sos. Oltenitei sau la sos. Berceni si catre statia de metrou Dimitrie Leonida (15 minute).

 Apartamentele din Lotus Residence  se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dispun de: centrala proprie si calorifere din otel, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare si mobilier in baie. Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizarii apartamentului, de catre viitorul proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet si usi de interior. In pretul apartamentului dezvoltatorul a inclus si un loc de parcare.

 Situat intr-o zona linistita si aerisita din sudul Bucurestiului, inconjurat de spatii verzi, imobilul P+3 ofera confortul suprafetelor locuibile generoase si luminoase, impreuna cu facilitatile unui oras mare.

 Datorita locatiei deosebite si a finisajelor de calitate, datorita constructiei solide a imobilului si prin locatia excelenta intr-o zona linistita, cu mult spatiu verde si cu acces direct spre artere importante ale Capitalei aceste apartamente sunt o alegere excelenta pentru rezidenta.

 Calitatea deosebita a facilitatilor oferite de zona in care este amplasat  transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze de avantajele orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera unei metropole.

 Amplasarea, arhitectura, calitatea finisajelor, functionalitatea spatiilor confera acestui imobil un stil aparte si un grad sporit de confort.

  Exigenta clientilor nostri a facut ca apartamentele din Lotus Residence sa satisfaca toate cerintele acestora, sa faca din fiecare un apartamentt, acel loc pe care sa il poti numi “acasa”. Va oferim confortul si intimitatea unui camin.

Finisaje

Apartamentele din Lotus Residence se vând complet finisate, branşate la toate utilităţile:

  • contorizate separat
  • dispun de centrală proprie
  • calorifere din oţel
  • uşi interior de foarte bună calitate
  • uşa intrare antiefracţie
  • tâmplărie PVC cu geam termopan
  • gresie, faianţă, parchet import
  • obiecte sanitare şi mobilier de baie
  • aer conditionat
  • loc de parcare. 

Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizării apartamentului, de către viitorul proprietar, având la dispoziţie o gamă variată de modele şi culori de gresie, faianţă, parchet şi uşi de interior.

Amplasarea, arhitectură, calitatea finisajelor, funcţionalitatea spaţiilor conferă acestor imobile un stil aparte şi un grad sporit de confort.