Zona Zona Bucuresti Zona de Sud
Suprafețe Suprafețe 120mp

ParkResidence este un ansamblu rezidential compus din vile insiruite, ce se adreseaza in special familiilor tinere care au nevoie de o locuinta intima, decenta si bine compartimentata, compusa din 3 camere, si care este insotita si de un teren propriu in care sa poata fii amenajat un spatiu verde, un foisor cu barbeque si o zona de relaxare.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 00120m2
Vilă 00120m2

Detalii

Complexul Park Residence are un regim de inaltime de Pv + P+ Etaj + Pod, este amplasat in centrul orasului Bragadiru cu acces usor din Sos. Alexandriei, fiind creat, gandit si pus in practica sa ofere rezidentilor un plus de confort si intimitate si nu in ultimul rand un bun raport pret/calitate.

Ansamblul dispune, datorita pozitiei sale, de acces facil la mijloacele de transport in comun din Sos. Alexandriei.

Finisaje

Vilele din Park Residence dispun de living si 2 dormitoare  spatioase, bucatarie, 2 grupuri sanitare, balcon si teren, in suprafata de 100 - 180 mp/unitate, se vand complet finisate, izolate termic, bransate la utilitati, contorizate separat intr-un cuvant "la cheie!" si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in bai, curte amenajata,  parcare individuala. Exista un loc de parcare, inclus in pret, pentru fiecare vila, distinct de terenul imobilului.

Exista posibilitatea de a intervenii asupra modului in care se finiseaza imobilul ales de dvs. personalizandul dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Park Residence face parte din categoria ansamblurilor imobiliare concepute sa ofere rezidentilor mai mult decat o simpla casa, si cand spunem asta ne referim la: grija cu care a fost gandit si pus in practica, atentia dosebita acordata compartimentarii interioare a imobilelor, evitarea aglomerari si pastrarea unei senzatii de ordine interioara, amenajarera atenta a curtii interioare si a spatiilor verzi, delimitarea parcarilor si nu in ultimul rand accesul restrictionat.

Vilele au fost concepute sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate si au fost proiectate in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Preturi

Vilele  pot fi achizitionate, doar prin programul "Prima Casa", cu avans de 5%!

Preturile sunt urmatoarele :

1. Unitatile cu teren de 100 mp (S.C. 120 mp) sunt disponibile - complet finisate "la cheie"(exterior/interior) - la pretul de 56.500 Euro (T.V.A 5% inclus)

2. Unitatile cu teren de 180 mp (S.C. 120 mp) sunt disponibile - complet finisate "la cheie" (exterior/interior) - la pretul de 58.500 Euro (T.V.A 5% inclus)