An predare An predare 02.08.2011
Ilfov Sud Zona Ilfov Sud

Orasul Popesti-Leordeni este situat pe DN4 Bucuresti-Oltenita,in sudul  Bucurestiului, la numai 7 Km fata de centru  si  se individualizeaza de celelalte localitati prin apropierea de capitala, fiind practic limitrof cu sectorul IV (plasat in interiroul inelului de centura).
Popesti-Leordeni  s-a remarcat in ultimii ani ca fiind zona rezidentiala cu cea mai puternica dezvoltare urbanistica. Accesul in ansamblul ANNA  RESIDENCE  este unul facil, fiind plasat la cca 700 m fata de  Sos. Oltenitei ( zona  deservita  de multiple mijloace de transport in comun-R.AT.B. ,linii private maxi-taxi,etc) si la cca 900 m fata de statia de metrou Dimitrie Leonida-Sos.Berceni.

Localizare

Orasul Popesti-Leordeni este situat pe DN4 Bucuresti-Oltenita,in sudul Bucurestiului, la numai 7 Km fata de centru si se individualizeaza de celelalte localitati prin apropierea de capitala, fiind practic limitrof cu sectorul IV (plasat in interiroul inelului de centura). Popesti-Leordeni s-a remarcat in ultimii ani ca fiind zona rezidentiala cu cea mai puternica dezvoltare urbanistica. Accesul in ansamblul ANNA RESIDENCE este unul facil,fiind plasat la cca 700 m fata de Sos. Oltenitei ( zona deservita de multiple mijloace de transport in comun-R.AT.B. ,linii private maxi-taxi,etc)si la cca 900 m fata de statia de metrou Dimitrie Leonida-Sos.Berceni.

Descriere Ansamblul Rezidential ANNA RESIDENCE

Complexul ANNA RESIDENCE este construit pe o suprafata de teren de 4000 mp,la intrarea in localitate( intr-o zona ce a cunoscut o ampla dezvoltare urbanistica in ultimii 5 ani )si este compus din 4 imobile cu regim de inaltime P+3 Etaje,ce cuprinde 96 apartamente cu 1 si 2 camere. Fiecare bloc va cuprinde 24 de apartamente(8 garsoniere si 16 apartamente cu 2 camere). Imobilul se incadreaza in clasa C de importanta si respecta prevederile normativelor in vigoare ,fiind conceput sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate.Sistemul constructiv este compus din radier,stalpi,plansee din beton armat si a fost proiectat in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Facilitati

Ansamblul ANNA RESIDENCE dispune de toate utilitatilea(canalizare,apa curenta,gaze naturale,curent electric) . Pentru apartamente sunt prevazute locuri de parcare in curtea imobilului. Locurile de parcare sunt incluse in pretul anuntat. De mentionat ca apartamente de la parterul imobilelor vor beneficia,pe langa locul de parcare,si de o curte proprie de 32 mp.

Finisaje si dotari

Apartamentele vor fi disponibile spre vanzare complet finisate „la cheie”:

• gresie,

• faianta,

• parchet,

• usi interioare,

• calorifere,

• centrala termica de apartament,

• obiecte sanitare, prize,intrerupatoare

• contoare individuale pentru gaze naturale si curent electric.

Finalizare

Primul din cele 4 imobile P+3 Etaje va fi predat in luna septembrie 2011. Prima etapa din graficul de executie–faza „la rosu” –va fi incheiatala inceputul lunii iulie 2011. Etapa finala din graficul de executie-predarea apartamentelor „la cheie”-urmand sa se realizeze la finalul lunii septembrie 2011. Dezvoltatorul ofera cumparatorilor posibilitatea de a-si personaliza apartamentele rezervate, punand la dispozitia acestora o gama de produse ce vor fi folosite in procesul de finisare.

Conditii de plata

• Rezervare: 500 Euro

• Antecontractul ,cu un avans de minim 15 % ,se va semna in termen de 15 zile de la data rezervarii. Diferenta de pret se va achita la predarea apartamentelor .Se accepta credit bancar prin programul „Prima Casa” . DISCOUNT: Pentru plata cash a pretului, dezvoltatorii acorda o reducere de 12% din pretul anuntat.

Preturi Bloc 1