Zona Zona Popesti Leordeni
An predare An predare Noiembrie 2012
Suprafețe Suprafețe 46mp - 67mp

Ansamblul Berceni Residence, se compune in totalitatea sa din cinci imobile concentrate in zona de sud a capitalei, pe raza sectorului 4.

Având în componenţă garsoniere (simple şi duble), apartamente cu două camere şi apartamente cu trei camere, imobilele dezvoltate sub genericul Berceni Residence oferă varietate pentru orice tip de familie.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1046m2
Apartament 2054m2
Apartament 2067m2

Descriere Berceni Residence

Ansambluri de blocuri situate în zona de sud a capitalei, cartierul Berceni, recunoscut ca unul dintre cele mai mari proiecte ale sectorului 4. Beneficiind de toate utilităţile moderne, dar şi de infrastructura oraşului, proiectul se remarcă printr-o compartimentare judicioasă a spaţiilor, calitatea finisajelor precum şi preţurile accesibile tuturor categoriilor sociale.

Proiectul  Berceni Residence  se compune in totalitatea sa din cinci imobile concentrate in  zona de sud a capitalei, pe raza sectorului 4. Acestea se afla in diferite stadii de executie sau deja date in folosinta (ex. Strada Drumul Cretestilor).

Indiferent de locatia la care ne referim, toate constructiile se remarca prin rigurozitatea proiectarii, prin calitatea lucrarilor, dar si prin pozitionarea lor privilegiata.

Detalii

Cele trei mari artere ale cartierului Berceni, Bulevardul Metalurgiei, Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni, cele doua statii de metrou (IMGB si Aparatorii Patriei) si intreaga retea de transport in comun a zonei, precum si zonele comerciale nou dezvoltate (Metro, Real, Carrfeour Grand Arena, OBI, Hornbach, Selgros, Praktiker, Mall Sun Plaza), pot situa apartamentele ce compun Berceni Residence in topul preferintelor Dvs.

La toate acestea se adauga multiplele unitati de invatamant prezente in zona, de la centrul Universitar Spiru Haret si licee pana la cele gimnaziale ori crese si gradinte.
 
Gradul de finisare al unităţilor este peste medie, ansamblurile oferind şi posibilitatea personalizării după nevoile sau gustul beneficiarului final (placaje ceramice, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, zugraveli).

Locatie

Vecinitati: cele trei mari artere ale zonei de sud, Bulevardul Metalurgiei, Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni,  cele doua statii de metrou(IMGB si Aparatorii Patriei)  si intreaga retea de transport in comun a zonei, precum si zonele comerciale nou dezvoltate  (Metro, Real, Carrfeour Grand Arena, OBI, Hornbach, Selgros, Praktiker, Mall Sun Plaza.

Modalitati de plata

Sunt acceptate ca modalitati de plata:

  • Credit imobiliar / ipotecar
  • Credit "Prima Casa"
  • Leasing imobiliar
  • Plata cash
  • Buy-back Premier

Ce inseamna Buy-back Premier?

In prima etapa se va face evaluarea corecta a aapartamentului pe care-l detineti, se va afla prin metoda comparative de piata, valoarea sa de tranzactionare.

In a doua etapa va evti allege apartamentul pe care intentionati sa-l achizitionati in condominiul Berceni Residence si se va incheia contractul de rezervare. Se vor stabili toti termenii tranzactiei, modalitati de plata, termene, conditii speciale, etc.

In a treia etapa va veti personalize imobilul contractat din punct de vedere al finisajelor interioare in baza ofertei complete oferite de dezvoltator: gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, zugraveli, etc.

In situatia in care apartamentul pe care l-ati contractat are valoare de piata mai mare decat cel pe care-l detineti in portofoliu, pentru diferenta necesara va punem la dispozitie brokerii de credite ce va vor asigura finantarea. In baza protocoalelor incheiate, puteti contracta un credit imobiliar, ipotecar, "Prima Casa" sau de nevoi personale cu oricare dintre institutiile financiar - bancare.