An predare An predare Decembrie 2023
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 55,6 mp - 87 mp
Pret Pret 69-500 - 94.500 Euro + TVA

Descriere APOLLO Residence

Ansamblul Apollo Residence deține două caracteristici unice în Zona de Sud: consecvența cu care și-a conservat propriul stil arhitectural și grija pentru asigurarea unui procent satisfăcător de spații verzi și zone de relaxare.
Astfel, dacă privești în urmă cu aproape 15 ani, vei constata că aspectul exterior al clădirilor Apollo Residence (avangardiste la acea vreme) nu diferă mai deloc de cele din 2023.
Amprenta sa este omniprezentă și ușor de remarcat în toate zonele noi din Popești-Leordeni, devenind un reper al calității și al unui stil de viață modern și plăcut.

Cu peste 2.000 de unități locative livrate din anul 2009, cu peste 3.000 mp de spații comerciale, dar- poate mai presus de toate – cu peste 19.000 mp de spații verzi și locuri de relaxare puse la dispoziția proprietarilor săi.
Poate făcând notă discordantă cu cei care au că obiectiv crearea de unități locative ieftine și accesibile, investitorii Apollo Residence au pus accent pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație (panouri fotovoltaice dispuse pe acoperișurile blocurilor, încălzire în pardoseală, aer condiționat cu invertor clasa A++, baterii cu perlatoare pentru reducerea consumului de apă, etc). Deasemenea, s-a pus accent pe asigurarea unor zone aferente spațiilor de locuri care să crească nivelul de trai (boxe generoase, spații interioare vaste și luminoase, locuri de joacă pentru copii autorizate ISCIR, parcuri amenajate, zone pet friendly).

Schite

Facilitati

Panouri fotovoltaice dispuse pe acoperișul blocurilor
Spatii interioare generoase si luminoase
Balcoane inchise si balcoane deschise, la fiecare apartament, de pe etajele superioare
Compartimentari excelent optimizate
Aer conditionat cu invertor, clasa A++, baterii cu perlatoare, speciale pentru reducerea consumului de apa
Incalzire in pardoseala
Videointerfon
Loc de joacă pentru copii autorizat ISCIR
Parc amenajat
Locuri de parcare supraterane la pretul de 3000 EUR (tva inclus)
Boxe generoase la subsolul blocurilor cu suprafete cuprinse intre 3.7 mp si 7,7 mp, la preturi cuprinse intre 3.500-5.000 euro (TVA inclus) - pret valabil la achizitionarea impreuna cu un apartament, in functie de suprafata
Racordare la utilitati
Pet Friendly

Infrastructura

Străzi pavate
Parcare supraterană
Acces securizat
Monitorizare video
Securitate
Lift
Videointerfon
Centrală termică proprie
Parchet laminat
Spaţiu joacă exterior
Parc spatii verzi
Beauty salon
Sport in aer liber
Magazine in zonă
Supermarket
Restaurante cafenele terase
Farmacie
Petshop
Creşă
Gradiniţă
Scoală primară

Localizare

Ești interesat?