An predare An predare 2 luni de la cerere
Ilfov Sud Zona Ilfov Sud

Allegria Residence, cel mai mare ansamblu rezidential din sud-estul Bucurestiului, lanseaza un nou proiect adaptat programului “Prima Casa”.

Descriere Allegria Residence

Allegria Residence, cel mai mare ansamblu rezidential din sud-estul Bucurestiului, lanseaza un nou proiect adaptat programului "Prima Casa". Situat intr-o zona exclusiv rezidentiala, in apropiere de Bucuresti, langa Popesti Leordeni, cartierul Allegria Residence ofera un acces rapid spre Bucuresti si implicit catre facilitatile lui comerciale.

 

TIP IMOBIL

Sub denumirea de "apartamente pe pamant", dezvoltatorul ofera vile tip duplex cu terenul aferent fiecareia dintre ele. Casele sunt construite pe sistemul Amvic, cu izolatie interioara si exterioara, fiind oferita posibilitatea clientului ca, in viitor, sa se poata inalta cu 1 sau 2 nivele pe aceiasi structura.

UTILITATI

Ansamblul rezidential Allegria asigura toate utilitatile: curent electric, gaze naturale, alimentarea generala cu apa potabila precum si reteaua de canalizare conectata la o statie de epurare proprie a cartierului din care face parte ansamblul.

In prezent, un numar de 25 de clienti din ansamblu s-au mutat si locuiesc in case noi intr-un cartier in care mai mult de 150 de vile sunt locuite deja.

AVANTAJE

Descopera avantejele pe care ti le propune Allegria Residence aici.

FINISAJE SI DOTARI

Allegria Residence ofera doua tipuri de locuinte unifamiliale realizate prin tehnologie AMVIC:

Vila tip Casa nr. 4
Casa duplex, numai parter, cu suprafata construita desfasurata de 136 mp, pe teren de 315 mp, cu posibilitatea de ridicare a inca doua nivele.

Vila tip Casa nr. 2
Casa duplex, parter si etaj, cu suprafata construita de 192 mp pe teren de 315 mp, cu posibilitatea de ridicare a inca unui nivel.

Finisajele sunt de calitate superioara si o lista a lor o gasiti aici.

PRETURI

Casa nr. 4:

La Rosu : 60.000 EUR
La Gri : 70.000 EUR
La Cheie : 90.000 EUR

Casa nr. 2 (P+1):

La Rosu: 89 500 EUR
La Gri: 99 500 EUR
La Cheie: 129 000 EUR

Preturile includ TVA, 315 mp teren si bransarea la utilitati.

PRIMA CASA

Casele prezentate prin noul proiect pot acoperi orice buget, pretul unei case incepand de la suma de 60.000 euro (inclusiv TVA). In pret este inclus terenul in suprafata de 315 mp pe care va fi construita casa ce atinge suprafata de aprox. 100 mp. Vilele sunt special concepute pentru programul "Prima Casa", in plus, proiectul permitand personalizarea interioara a fiecarei case in functie de alegerea clientului.