An predare An predare 31 octombrie 2010
Ilfov Sud Zona Ilfov Sud

Un nou proiect imobiliar, compus din apartamente cu 2 si 3 camere spatioase  insotite de cate un loc de parcare oferit gratuit  de catre dezvoltatori, la achizitionarea unui apartament.

LOCATIE

Proiectul  este dezvoltat in Popesti Leordeni , intr-o zona rezidentiala cu acces usor la mijloacele de transport in comun -  doar 300 m pana la capatul tramvaiului 34.

Distanta care desparte Bucurestiul de proiectul Metropolitan Residence  nu este mai mare de 300 m sau de 5 minute si asta se transforma  intr-un avantaj major pentru cei ce doresc sa locuiasca relativ feriti de aglomeratia urbana, dar nu izolati.

Pozitionarea ofera un acces usor la centrele comerciale, galeriile si hipermarketurile prezente in zona de sud a capitalei, dintre care Sun Plazza, Metro, Selgros, Real, Practiker, Carrefour , Grand Arena Mall sau Vitantis Center .

OFERTE

Sunt oferite spre vanzare 96 de apartamente, in cadrul a 4 imobile, cu un regim de inaltime de P+3 etaje, fiecare bloc avand in componenta 1 scara si un numar de  24 apartamente bine compartimentate.

Sunt oferite 3 tipuri de compartimentare a apartamentelor de 2 camere si un tip pentru cele de 3 camere.

Termenul de predare complet finisat (la cheie) si bransat la toate utilitatile este de 31 octombrie 2010 data la care urmeaza a fi dat in folosinta.

PRETURI

•  2 camere (suprafete utile intre 66,79 si 68,15 mp) + parcare = de la 55. 000 euro(TVA 5%inclus)

•  3 camere (suprafata utila 85,78 mp) + parcare = de la 75. 000 euro(TVA 5% inclus)