An predare An predare Octombrie 2010
Ilfov Sud Zona Ilfov Sud

Complexul METROPOLITAN RESIDENCE este construit pe o suprafata de teren de 6000 mp, in imediata vecinatate a Sos. Oltenita,(la cca 300 m) la intrarea in localitate si cuprinde 4 blocuri cu regim de inaltime p+3 ,cu 96 de apartamente80 de apartamente de 2 camere(67 mp utili) si 16  apartamente de 3 camere(86 mp utili) .

LOCATIE

Orasul Popesti-Leordeni este situat pe DN4 Bucuresti-Oltenita,in sudul Bucurestiului,la numai 7 Km fata de centru si se individualizeaza de celelalte localitati prin apropierea de capitala ,fiind practic limitrof cu sectorul IV (plasat in interiroul inelului de centura ) .Popesti-Leordeni s-a remarcat in ultimii ani ca fiind zona rezidentiala cu cea mai puternica dezvoltare urbanistica. Accesul catre ansamblul rezidential METROPOLITAN RESIDENCE este unul facil-direct din Sos. Oltenitei iar zona este deservita de multiple mijloace de transport in comun(R.AT.B. ,linii private maxi-taxi,etc).

Descriere Metropolitan Residence

Complexul METROPOLITAN RESIDENCE este construit pe o suprafata de teren de 6000 mp ,in imediata vecinatate a Sos. Oltenita,(la cca 300 m)la intrarea in localitate si cuprinde 4 blocuri cu regim de inaltime p+3 ,cu 96 de apartamente – 80 de apartamente de 2 camere(67 mp utili) si 16 apartamente de 3 camere(86 mp utili) .Fiecare bloc are 24 de apartamente(cate 6 apartamente pe nivel-5 apartamente de 2 camere si 1 apartament de 3 camere).Blocurile sunt constructii ce vor fi realizate din beton si caramida porotherm si au fost concepute sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate. Imobilele au fost proiectate in comformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

FACILITATI

Ansamblul dispune de toate utilitatilea(canalizare,apa curenta,gaze naturale,curent electric) si are in dotare un post trafo propriu. Pentru cele 96 locuri de parcare (cate 1 loc /apartament) si spatii verzi sunt alocati 4080 mp .Locurile de parcare sunt incluse in pretul anuntat.

FINISAJE

Apartamentele vor fi disponibile spre vanzare complet finisate „la cheie” (gresie,faianta,parchet,usi interioare,calorifere,centrala termica de apartament,obiecte sanitare,prize,intrerupatoare,contoare individuale pentru gaze naturale si curent electric).

FINALIZARE

Toate cele 4 blocuri P+3 vor fi realizate concomitent iar la sfarsitul lunii mai 2010 se va incheia prima etapa importanta din graficul de executie:realizarea celor 4 structuri P+3 „la rosu”. Etapa finala din graficul de executie-predarea apartamentelor „la cheie”-este programata pentru octombrie 2010. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor posibilitatea de a-si personaliza apartamentele rezervate ,punand la dispozitia acestora o gama de produse ce vor fi folosite in procesul de finisare.

PRETURI SI CONDITII DE PLATA

  • Apartamentele de 2 camere (67 mp utili) se vand complet finisate la pretul de 55.000 Euro(T.V.A. 5% inclus)
  • Apartamentele de 3camere (89 mp utili) se vand complet finisate la pretul de 75.000 Euro(T.V.A. 5% inclus)

Rezervare: 500 Euro Antecontract: minim 5 %.

Diferenta de pret se va achita la predarea apartamentelor .Se accepta credit bancar prin programul „Prima Casa” .