An predare An predare Septembrie 2022
Nr camere Nr camere 4 camere
Suprafata Suprafata 139 mp
Pret Pret 139.900 - 149.900 Euro

Descriere Quantum Club Village Residence

Complexul Quantum Club este compus din 68 unităţi locative identice, de tip vilă, unite în calcan câte două (duplex) şi din 4 clădiri cu funcţiuni mixte, ce dispun de diferite spaţii comerciale ale căror activităţi de comerţ şi servicii vor întregi confortul şi vor reduce timpul necesar cumpărăturilor, fiind puse la dispoziţie, în special rezidenţilor ansamblului.

Proiectul imobiliar este amplasat la graniţa dintre Comuna Berceni şi Comuna Vidra, judeţul llfov, la o distanţă aproximativă de 12 km faţă de intersecţia cu Centura Capitalei şi la doar 10 min de mers cu maşina până în Sectorul 4, Bucureşti.

În total, proiectul are o suprafaţă foarte generoasă de 3 hectare (30.000 metri pătraţi) cu deschidere stradală amplă la drumul judeţean, de cca 72 metri liniari şi dispune de două cai de acces rapide, una direct din drumul principal şi cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Strada principala interioară, care străbate proiectul de la un capăt la altul, va avea o lăţime de 11 metri liniari conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri liniari sunt carosabil cu două benzi de circulaţie, dar aici includem şi pistele de biciclete, iar 3 metri liniari sunt prevăzuţi pentru trotuare ample, câte un trotuar de 1.5 metri liniari lăţime pe fiecare latură.

Clădirile multifuncţionale din cadrul proiectului au un regim de înălţime redus şi anume: parter plus două etaje şi etaj 3 retras şi sunt dispuse câte două la ambele intrări din ansamblu, iar unităţile locative tip vilă oferite spre vânzare, au un regim de înălţime stabilit prin Planul Urbanistic Zonal, de parter plus un etaj.

Cele două clădiri de la intrarea principală sunt destinate în totalitate spaţiilor comerciale şi spaţiilor de birouri, unde vom regăsi magazine în proximitate şi activităţi dedicate în special rezidenţilor ansamblului imobiliar, în timp ce celelalte două clădiri din cadrul proiectului au în componenţă locuinţe mixte de dimensiuni mai mici.

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele Smart Home, produse de către compania Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul cărora vă este permis controlul facil al unor funcţii importante ale noii dumneavoastră locuinţe, chiar şi de la distanţă.

QUANTUM CLUB VILLAGE RESIDENCE

Este inclusă în oferta de achiziţie şi o staţie de încărcare electrică a automobilului dumneavoastră, pentru fiecare imobil în parte, concepută special pentru Quantum Club Village cu componente de calitate, de către unul dintre cei mai mari producători internaţionali şi anume: Victron Energy.

QUANTUM CLUB VILLAGE RESIDENCE este un proiect rezidenţial care respectă standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero) privind eficienţa energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de înaltă calitate este garanţia că aţi făcut alegerea corectă, acesta fiind gândit şi optimizat astfel încât produsul final, noua dumneavoastră casă, să fie perfectă, atât prin proporţiile şi volumetria corectă, cât şi prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile şi atent selectate, pe baza foarte multor teste de calitate.

Facilitaţi

-Case smart, eficiente energetic:
Un proiect rezidenţial care respectă standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero).

-Finisaje de calitate foarte bună:
Atât finisajele interioare, cât şi cele din spaţiile comune sunt alese3. cu grijă împreună cu echipe specializate în amenajări interioare.

-Zonă Metropolitană a Capitalei:
Ansamblul imobiliar dispune de o poziţie excelentă, la intrarea în comuna Vidra, cu infrastructură şi cai de acces modern.

-Teren în proprietate exclusivă:
Fiecare unitate locativă dispune de teren de 358 mp care, spunem noi, satisface dorinţa de confort şi intimitate a celor mai pretenţioşi client

-Acces facil:
Ansamblul este situat la 10 minute de sector 4, dispune de o poziţie stradală pentru a-ţi oferi acces facil spre oraş şi toate punctele de interes din proximitate (supermarket, transport public, şcoli, grădiniţe etc).

- Calitatea construcţiei:
Construim la standarde înalte de calitate cu materiale premium, de la furnizori de renume mondial, astfel încât tu să beneficiezi de cel mai înalt grad de confort.

- Compartimentări optimizate:
Toate vilele beneficiază de suprafeţe generoase şi sunt compartimentate astfel încât să ofere o funcţionalitate optimă şi un echilibru ideal între zonele de zi şi cele de noapte.

-Panorame spectaculoase:
Ansamblul nostru beneficiază de 3 laturi fără vecini şi o orientare ideală, gândită astfel încât, toate unităţile locative să beneficieze de lumină şi de o privelişte spectaculoasă asupra zonei.

Parc şi spaţii verzi:

Quantum Vidra beneficiază de peste 15.000 mp de zone verzi, toate acestea contribuind la bunăstarea şi relaxarea familiilor ce locuiesc în ansamblu.

-Soluţii de amenajare:
Avalon România Bulding Industry cu o experienţă vastă în amenajări, vă este alături cu soluţii complete de amenajări şi preţuri preferenţiale la o gamă variată de finisaje, mobilier şi decoraţiun

-Sistem Google Smart Hub:
Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele Smart Home, produse de către compania Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul cărora vă este permis controlul facilal unor funcţii importante ale noii dumneavoastră locuinţe, chiar şi de la distanţă.

-Staţie de încărcare electrică:
Este inclusă în oferta de achiziţie şi o staţie de încărcare electrică a automobilului dumneavoastră, pentru fiecare imobil în parte, concepută special pentru Quantum Club Village cu componente de calitate, de către unul dintre cei mai mari producători internaţionali şi anume: Victron Energy.

-Sistem dublu de răcire inteligent:
Vilele mai au că dotare standard un sistem dublu de răcire inteligent tip aer condiţionat rezidenţial de la HYUNDAI, model HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, un produs ideal pentru orice locuinţa eficientă energetic.

-Sistem de certificare Green Homes:

GREEN HOMES este cel mai robust sistem internaţional de certificare, conceput special pentru îmbunătăţirea sectorului rezidenţial şi vizează toate etapele, de la concept până la execuţie, la perioada ulterioară predării locuinţei către utilizatorul final.

Schite

Localizare

Str. Calea București nr. 234, Vidra

Dezvoltator

Din cadrul grupului QUANTUM REAL ESTATE GROUP fac parte unii dintre cei mai importanţi reprezentanţi din industria imobiliară, cu o vastă experienţă în dezvoltarea de proiecte rezidenţiale şi non-rezidenţiale, societăţi şi fonduri de investiţii, arhitecţi şi designeri specializaţi, experţi şi consultanţi pentru clădiri verzi, societăţi de furnizare de materiale de construcţii, societăţi de intermediere financiar bancară, proiectul fiind susţinut de către Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, entitatea în care ne regăsim cu toţii şi, bineînţeles că suntem susţinuţi şi reprezentaţi ca membrii cu drepturi depline.

Grupul Quantum este reprezentat exclusiv de către SudRezidential.ro, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul şi vânzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului.

Finanţarea proiectelor, prin aceasta înţelegând atât finanţarea investiţiilor, cât şi finanţarea bancară a cumpărătorilor va fi asigurată de către Credit24h.ro, Avalon Romania Building Industry va asigura logistica derulării proiectelor, urmând să livreze toate materialele de construcţii şi echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinţe şi funcţiuni complementare.

Ești interesat?