Zona Zona Bucuresti Zona de Sud
Suprafețe Suprafețe 28.18mp - 56.79mp

Studio Plus Residence este un proiect imobiliar complex, ce răspunde nevoilor şi dorinţelor oricărui tip de familie

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1028.18m2
Apartament 1028.18m2
Apartament 2044.15m2
Apartament 2044.15m2
Apartament 3056.79m2
Apartament 3056.79m2

DETALII PROIECT

Condominiul din Bulevardul Metalurgiei  are la baza proiectării 5 principii esenţiale:

- locaţie: ansamblul rezidenţial se află la doar câţiva paşi de staţia de metrou, în vecinătatea unor importante artere de circulaţie din Zona de Sud (Berceni şi Metalurgiei)

- compartimentare practică: ansamblul corespunde în totalitate cerinţelor actuale, oferind apartamente total decomandate, cu bucătării închise, terase sau balcoane, dependinţe utile. Deasemenea, diversitatea tipurilor de unităţi locative oferite spre vânzare, de la garsoniere, până la apartamente cu 2 şi 3 camere

- suprafeţe rezonabile: fiecare unitate locativă este perfect optimizată, oferind costuri minime la întreţinere şi mentenanţă.

- grad de confort ridicat: apartamentele din cadrul condominiului se predau complet finisate (gresie, faianţă, parchet, centrală termică proprie, obiecte sanitare, uşi interioare, zugrăveli lavabile) şi sunt branşate individual la toate utilităţile (apă, canalizare, curent electric, gaze naturale). Locurile de parcare se predau cu titlu gratuity, fiind incluse în preţul de achiziţie al apartamentului.

- preţuri foarte accesibile: prin programul Prima Casă (dar şi prin alte tipuri de credite)

Proiectul Studio Plus Residence- Metalurgiei se desfăşoară pe un teren în suprafaţă totală de 10.000 mp şi va avea în componenţă un număr de 7 blocuri cu regim de înălţime parter+6 etaje. Condominiul va beneficia de spaţii comerciale proprii, zone de agrement, locuri de parcare şi va avea o circulaţie interioară echilibrată. Scopul final al proiectului este acela de a deservi în condiţii optime, şi la costuri cât mai scăzute, interesele şi exigenţele celor 400 de familii.

LOCATIE

Acest ansamblu este situate pe Bulevardul Metalurgiei, în imediata apropiere de Metrou Dimitrie Leonida.Vecinătăţi:

Acest ansamblu are că vecinătăţi:

- metrou: IMGB (Dimitrie Leonida), Apărătorii Patriei
- mijloace de transport în comun:
- autobuze: 202, 125, 220, 232, 312, 313, 141, 634
- troleibuze: 73, 74
- tramvai: 11, 34
- linii expres: 781, 784
- pieţe: Piaţa Berceni, Piaţa Apărătorii Patriei, Piaţa Sudului, Piaţa de Gros
- unităţi de învăţământ:
- creşe, grădiniţe
- şcoli generale: 93, 189, 194, 190, 102, 113, 98, 196, 108, 133

Licee şi colegii:

- Liceul Onicescu
- Colegiul Tehnic Miron Nicolesc (IMGB)
- Liceul Mircea Vulcănescu
- Liceul Industrial Dacia
- Colegiul Româno-Catolic Sfântul Iosif
- Liceul de Metrologie Traian Vuia
- Liceul Gheorghe Şincai
- Liceul Ion Creangă

Facultăţi:

   - Spiru Haret (Apărătorii Patriei)
   - Dimitrie Cantemir
   - Titulescu

Magazine: Lidl, Selgros, Carrefour Grand Arena, Metro, Real,SunPlaza, Mega Image, Hornbach, Praktiker, Obi, Dedeman, Baumax

Imobilele din acest ansamblu rezidenţial se edifica cu materiale şi produse ce aparţin celor mai importanţi furnizori din Europa: Porotherm, Baumit, Deceuninck, Tefal, Romstal.

Facilităţi   Toate apartamentele din ansamblul Studio Plus Residence  se vând complet finisate, branşate la toate utilităţile (apă, canalizare, curent electric, gaze naturale), contorizate separat, centrală proprie de apartament. Nu există costuri suplimentare.

Fiecare imobil poate fi achzitionat în două variante de finisare:

1. la alb: finisat complet exterior, la interior sape şi pereţii la alb, tâmplărie PVC ferestre, acoperiş Lindab, cu toate bransamentele (curent, gaz, apă, canalizare)

2. la cheie: în plus faţă de varianta de mai sus sunt executate toate finisajele interioare (gresie, faianţă, parchet, uşi de interior, pereţi în lavabil, băi utilate complet, centrală termică proprie, calorifere noi, balustrade scară interioară)

MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate că modalităţi de plata:

- Credit imobiliar / ipotecar
- Credit “Prima Casă”
- Leasing imobiliar
- Plata cash
- Buy-back Premier

Ce înseamnă Buy-back Premier?

Noutatea proiectului Studio Plus: Compania PREMIER, prin consilierii săi va pune la dispoziţie noul sistem “buy-back” – aveţi un imobil într-un bloc vechi, un teren sau o casă, aflate în zona de sud a Bucureştiului sau a judeţului Ilfov, pe care doriţi să-l schimbaţi cu un apartament în acest ansamblu? Contactaţi-ne şi puteţi afla toate detaliile.

În prima etapă se va face evaluarea corectă a apartamentului pe care-l deţineţi, prin metode comparative de piaţă.

În a doua etapă va veţi alege apartamentul pe care intenţionaţi să-l achiziţionaţi în condominiul Studio Plus Residence şi se va încheia contractul de rezervare. Se vor stabili toţi termenii tranzacţiei, modalităţi de plata, termene, condiţii speciale, etc.

În a treia etapă vă veţi personaliza imobilul contractat din punct de vedere al finisajelor interioare, în baza ofertei complete oferite de dezvoltator: gresie, faianţă, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare, zugrăveli, etc.

În situaţia în care apartamentul pe care l-aţi contractat are valoare de piaţă mai mare decât cel pe care-l deţineţi în portofoliu, pentru diferenţa necesară va punem la dispoziţie brokerii de credite ce vă vor asigura finanţarea. În baza protocoalelor încheiate, puteţi contracta un credit imobiliar, ipotecar, “Prima Casă” sau de nevoi personale cu oricare dintre instituţiile financiar–bancare.

 

Schite