Zona Zona Exterior Zona de Sud
Suprafețe Suprafețe 110mp

Garden Residence este un ansamblu rezidential compus din vile tip duplex, ce se adreseaza in special familiilor tinere care au nevoie de o locuinta intima, decenta si bine compartimentata, compusa din 3 camere, si care este insotita si de un teren propriu in care sa poata fii amenajat un spatiu verde, un foisor cu barbeque si o zona de relaxare.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 00110m2
Vilă 00110m2
Vilă 00110m2
Vilă 00110m2

Detalii

Complexul Garden Residence are un regim de inaltime de P + Etaj, este amplasat la intrarea in orasul Bragadiru cu acces usor din Sos. Alexandriei, fiind creat, gandit si pus in practica sa ofere rezidentilor un plus de confort si intimitate si nu in ultimul rand un bun raport pret/calitate.

Vilele din Garden Residence dispun de living si 2 dormitoare spatioase, bucatarie, 2 grupuri sanitare, balcon si teren in suprafata de 100-150 mp/unitate, se vand complet finisate, izolate termic, bransate la toate utilitatile, contorizate separat intr-un cuvant "la cheie!"  si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in bai, curte amenajata, parcare individuala. Exista un loc de parcare, distinct de teren, inclus in pret, pentru fiecare vila.

Ansamblul dispune, datorita pozitiei sale, de acces facil la mijloacele de transport in comun din Sos. Alexandriei.

Finisaje

Exista posibilitatea de a interveni asupra modului in care se finiseaza imobilul ales de dvs personalizand-ul dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp. Garden Residence face parte din categoria ansamblurilor imobiliare concepute sa ofere rezidentilor mai mult decat o simpla casa, si cand spunem asta ne referim la: grija cu care a fost gandit si pus in practica, atentia dosebita acordata compartimentarii interioare a imobilelor, evitarea aglomerari si pastrarea unei senzatii de ordine interioara, amenajarera atenta a curtii interioare si a spatiilor verzi, delimitarea parcarilor si nu in ultimul rand accesul restrictionat.

Vilele au fost concepute sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate si au fost proiectate in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Preturi

SUPERO FERTA LA ACHIZITIE:

Vilele  pot fi achizitionate, doar prin programul "Prima Casa", cu avans de numai 500 Euro!!!
Diferenta de avans,pana la 5%,va fi platita de dezvoltatorul imobiliar!
Promotie valabila pana la 31.12.2011!
Preturile sunt urmatoarele :
1. Unitatile cu teren de 100 mp (S.C. 110 mp)sunt disponibile in 2 variante:
 - finisate complet exterior dat interior la glet (cu toate instalatiile + utilitati) - 48.000 Euro + T.V.A. 5%
 - complet finisate "la cheie" (exterior/interior + utilitati) - 53.000 Euro + T.V.A. 5%
2. Unitatile cu teren de 170 mp (S.C. 110 mp) sunt disponibile in 2 variante:
- finisate complet exterior dat interior la glet (cu toate instalatiile + utilitati) - 50.000 Euro + T.V.A. 5%
- complet finisate "la cheie" (exterior/interior + utilitati) - 55.000 Euro + T.V.A. 5%
  *In cazul in care cumparatorul opteaza pentru plata integrala a avansului de 5%, dezvoltatorul ofera un discount de 5% din pretul anuntat! Oferta limitata!