Rezidential de vanzare in Popesti-Leordeni Bucuresti

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Cauți anunturi imobiliare de Rezidential de vanzare in Popesti-Leordeni Bucuresti? Vanzari rezidential in Popesti-Leordeni Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Rezidential de vanzare in Popesti-Leordeni Bucuresti . Vezi si in Ilfov Sud Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

LOCALIZARE POPESTI LEORDENI

Oraşul Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov, este situat în imediata apropiere a Capitalei, în partea de sud-est, pe Şoseaua Olteniţei (DN 4).

La ieşirea din localitate, şoseaua este mărginită pe partea stângă, de o pădure întinsă, având statutul de rezervaţie cinegetică. În partea de sud a acestei aşezări izvorăsc câteva mici cursuri de apă, dintre care mai cunoscut este râul Câlnău.

ISTORIC POPESTI LEORDENI

Vatra istorică a localităţii se află pe malul drept al Dâmboviţei. Se pare că zona a fost locuită încă din  paleoliticul mijlociu. Totuşi, prima atestare documentară datează din anul 1532. Cronicile povestesc, în prima jumătate a veacului al XVI-lea despre satul Popeşti, din vecinătatea Bucureştilor; este arătat ca fiind "de jos de Bucureşti". Aici, în Popeşti-Romani (la nord de şoseaua Olteniţei) s-a înecat în anul 1532, în râul Dâmboviţa, Vlad Vodă, fiind fugărit de tâlhari.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Localitatea Popeşti-Leordeni, care a devenit oraş în 2004, este formată din trei sate: Popeşti-Conduratu sau Pavlicheni, Popeşti-Romani şi Leordeni. Oraşul are suprafaţa totală de 5.300 hectare şi o populaţie de peste 15.000 de locuitori, care au la dispoziţie şapte grădiniţe şi patru şcoli.

Datorită vecinătăţii cu municipiul Bucureşti, oraşul Popeşti-Leordeni s-a dezvoltat rapid. Acum, acolo există numeroşi agenţi economici care contribuie la bunăstarea localităţii. Cele mai cunoscute firme din Popeşti-Leordeni sunt Star Foods (producţie şi distribuţie produse alimentare), Secom (construcţii şi confecţii metalice), Helmatex (producţie textile).

NOU: La inceputul lunii decembrie 2021 s-a deschis prima clinica medicala care are si laboratoare proprii de analize medicale in Popesti Leordeni, clinica Laboratoarele Biolife

PROIECTE IMOBILIARE IN POPESTI LEORDENI

În aceste condiţii, apariţia dezvoltatorilor imobiliari nu a fost decât o chestiune de timp. Primele cartiere rezidenţiale au apărut deja, (Allegria Residence, de exemplu), iar constructorii nu par să se oprească prea curând. Gasim in Popesti Leordeni atat proiecte imobiliare ce contin apartamente noi cat si vile.

Principalele ansambluri rezidentiale din Popesti Leordeni, sunt:

1.Lucky Residence
2. Family Residence Berceni
3. Lotus Residence
4. Astrelor Residence
5. Amurgului Residence
6. Brown Residence
7. Studio Plus Residence
8. Blue Flower Residence
9. Gama Residence
10. Metropolitan Residence
11. Oltenitei residence
12. Apollo Residence
13. Corvaris Residence
14. Anna Residence
15. Venus Residence
16. Sabina Residence
17. Issa Residence
18. Sud Park Residence
19. Viilor Residence
20. Oltenitei 24
21. Agnes Residence
22. Conduratu Residence