An Predare An Predare Finalizat
Pret Pret de la 14.900 Euro + TVA
Ilfov Sud Zona Ilfov Sud

Descriere Quantum Modules

Divizia de case modulare a Quantum Premium Modules Group pregăteşte primul showroom dedicat caselor modulare din Europa. Grupul Quantum se concentrează acum pe 4 proiecte rezidentiale de locuinţe verzi, eficiente energetic, smart si sustenabile din aria de sud a zonei metropolitane Bucureşti, mai exact în zona Berceni-Vidra, unde sunt comasate aceste proiecte.

Cand vor fi gata toate acestea şi care este scopul acestui nou showroom?

Expo 2022 Quantum Modules este doar primul dintr-o serie de trei showroom-uri şi dispune de 5000 mp de spaţiu expoziţional în aer liber, unde vor fi prezentate peste 50 de modele diferite de case modulare şi promite cea mai dinamică şi interactivă experienţă, datorită multiplelor facilităţi complementare oferite vizitatorilor săi, cum sunt zonele tehnice demonstrative, zonele de lucru, zonele de informare, de relaxare şi cele de vânzare.

Clienţii vor avea posibilitatea de a vizita fizic peste 50 de tipuri şi modele diferite de case, vor interacţiona cu tehnicienii, vor putea vedea practic cu ochii lor cum se asamblează sau cum se finisează o asemenea casă, cu ajutorul diferitelor workshop-uri tehnice pregătite de dezvoltatori.

Fiecare dintre casele expuse în showroom va avea o tema şi va purta numele unui brand renumit care a ales să se alieze acestui concept de case modulare.

Primul showroom este amplasat în zona de sud, mai exact în zona Berceni-Vidra, unde sunt comasate şi celelate proiecte rezidenţiale şi proiectul Quantum OxyGo Green de case modulare.

Un alt showroom va fi inaugurat la finele anului 2022 şi este stabilit deja în zona de nord a Capitalei, o zona excelentă care dispune de trafic intens auto şi pietonal.

Cel de-al treilea showroom se va deschide în zona de vest a Capitalei, undeva în Militari la ieşirea spre autostradă, dar nu mai devreme de 2023.

Despre casa modulară produsă în fabrică, pe diferite tipuri de structuri

Casa modulară este o construcţie uşoară, ce vine în locaţia clientului, rapid, iar asamblarea se face la faţa locului şi este mult mai accesibilă în comparaţie cu o casa tradiţională construită din beton şi cărămidă. Aceste case sunt mobile, astfel încât să le poţi muta oriunde este nevoie de ele, chiar şi în zonele greu accesibile.

În general, casele prefabricate sunt structuri durabile şi sigure ce pot fi produse în fabrică, într-un timp foarte scurt, case care sunt foarte rezistente la cutremure şi pot fi numite şi case gata făcute.

Avantaje case modulare

Unul dintre marile avantaje ale cumpărării unei case prefabricate este preţul, care este de obicei semnificativ mai mic decât cel al construcţiilor tradiţionale, astfel că nu prezintă riscul depăşirii bugetului iniţial.

Un alt avantaj al construcţiei industrializate este timpul de execuţie, care se diferenţiază clar de construcţia tradiţională, deoarece la construcţia industrializată, standardizarea proceselor şi fabricarea într-un mediu controlat unde există mult mai puţine variabile, oferă termene mult mai scurte de execuţie în comparaţie cu cele tradiţionale, implicit economisirea consecutivă a costurilor indirecte.

Casele prefabricate sunt construite din materiale moderne, care oferă eficienţă energetică şi siguranţă suplimentară. Casele prefabricate nu sunt expuse umidităţii, pereţii rămânând uscaţi şi fară risc de mucegai.

Fiecare element component al caselor modulare este obţinut prin metode de prelucrare foarte precise, de unde rezultă faptul că la final nu există imperfecţiuni de corectat, aşa cum se întâmplă în cazul caselor construite clasic.

Casele prefabricate sunt fabricate într-un mediu de producţie monitorizat şi verificat riguros, unde calitatea este în prim plan. Procesul de producţie generează mai puţine deşeuri decât producţia unei case obişnuite, iar materialele sunt 100% reciclabile.

Asta înseamnă că toate materialele în exces pot fi ulterior reciclate cu uşurinţă, atât în fabrica cât şi în orice alt atelier. În consecinţă, în timp ce deşeurile de la un şantier convenţional se duc de obicei într-un depozit sau poate chiar la groapa de gunoi, deşeurile dintr-o casă modulară sunt reciclate.

Costuri case modulare - începând de la 14,900EUR + TVA

Casele prefabricate au avantajul de a fi finalizate într-un timp mult mai scurt, cu 60-75% mai rapid, comparativ cu o construcţie conventională din beton armat şi cărămidă.

Perioada de construcţie care durează săptămâni sau chiar luni în cazul construcţiilor de beton armat, nu depăşeşte, de regulă, o săptămână în cazul caselor prefabricate.

Acest avantaj important face ca modelele de case prefabricate să fie mai avantajoase în comparaţie cu alte modele de locuinţe.

Manopera greoaie şi costisitoare a unei locuinţe din beton, care necesită un buget considerabil este practic eliminată de acest sistem nou de asamblare simplă a unor componente prefabricate.

Avantajul oferit în aceasta situaţie îi motivează pe cei care doresc să deţină o casa modulară prefabricată, indiferent de tipul de structură ales.

Preţurile caselor prefabricate diferă în funcţie de model, de proprietăţi, de dimensiune, de forma acesteia sau de tipul de casa ales. Întotdeauna o asemenea locuinţă este cu mult mai accesibilă din punct de vedere financiar decât orice altă locuinţă.

Schite

Localizare

B-dul 1 Mai, nr. 346 H, Bucuresti

Ești interesat?