An predare An predare Septembrie 2022
Nr camere Nr camere 4 camere
Suprafata Suprafata 124,70 mp - 131,80 mp
Pret Pret 139.900 - 144.900 Euro

Descriere Quantum Garden Residence Village

Modern, exclusivist, foarte bine amplasat şi gândit în detaliu, noul proiect Quantum Garden Village Residence Berceni este creat într-o atmosferă elegantă şi confortabilă în care viaţa de familie şi bucuria de a trăi alături de cei dragi ţie este cel mai important atu.

Prin fiecare detaliu care compune ceea ce vrem să fie cel mai complet proiect rezidenţial verde din această nouă zonă rezidenţiala, Quantum Garden Village Berceni te surprinde şi te încântă imediat ce ajungi să-i cunoşti funcţionalitatea poate şi datorită faptului că proiectul este dedicat în totalitate locuinţelor tip vilă, smart, eficiente energetic, construite cu pasiune şi atenţie de către cei mai buni specialişti în domeniu.

- 50 Unităţi locative tip vilă
- 2 clădiri comerciale
- 2 tipuri de vile
- Grădini proprii

Este al doilea proiect rezidenţial din seria proiectelor Quantum Residence din zona de sud a ariei metropolitane Bucureşti, compus din case verzi cu certificare Green Homes, case cu sisteme Smart Home, eficiente energetic, fiind de la început, proiectat şi gândit să se încadreze în clasa energetică A şi în categoria de "clădiri eficiente energetic".

Situat în zona de sud a ariei metropolitane a Bucureştiului, Quantum Garden Residence este construit pe o suprafaţă de 15.000 mp, teren amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai - (Soseaua Berceni), din Comuna Berceni, în mijlocul unei zone rezidenţiale noi, lipsită de clădiri înalte, prezente sau viitoare.

Cu o arhitectură modernă, ce rămâne mereu relevantă în timp, folosind materiale cu adevărat premium şi o manoperă de excepţie, Quantum Garden Village Residence este realizat cu imensă responsabilitate, de către profesionişti în domeniul imobiliar şi cel al construcţiilor.

Locuinţele care compun ansamblul, emană grandoare şi eleganţă de la prima întâlnire, iar fiecare unitate locativă are intrare proprie, spaţii extinse, bine compartimentate, camere generoase, spaţii de depozitare, 3 grupuri sanitare, holuri de acces ample şi balcoane de tip terasă, iar ieşirile către terasele exterioare duc către grădini private, unde poţi petrece cu adevărat alături de cei dragi.

Toate vilele sunt bine proporţionate, compartimentate excelent, pentru o viaţă modernă, pregătite şi gândite în aşa fel încât, fiecare spatiu să fie util vieţii cotidiene, al unei familii moderne, care doreşte propriul colt de linişte în apropierea Capitalei, într-o zonă complet nouă, lipsită de surpize neplăcute.

Localizat în zona de sud a ariei metropolitane Bucureşti, mai exact pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, proiectul dispune de facilităţi multiple, de un aer modern şi de locuinţe excepţionale, eficiente energetic, Finisajele de excepţie si echipamentele de ultima generatie, sunt puse la dispozitie de catre Avalon Romania Building Industry, companie din cadrul grupului Sudrezidential.ro dar si de multe alte companii de renume din piata de profil.

Inovaţiile Tehnologice incluse si sistemele de Smart Home integrate sunt oferite de catre cele mai bune companii de IT din Europa, asa cum este cazul companiei Victron Energy sau Google.

Parcările pentru rezidentii fiecarui imobil si pentru vizitatorii acestora sunt disponibile atat in curtea imobilului cat si in parcarea comerciala, de la intrarea in ansamblul rezidential.având certificare de case verzi, propuse spre vânzare la preţuri accesibile.

Arhitectura modernă cu volumetrie simplă şi linii moderne de design, te va surprinde plăcut, te va încânta şi vei ajunge să înţelegi imediat că toate cerinţele tale locative îşi găsesc răspunsul în compartimentarea ingenioasă a spaţiilor interioare.

La intrarea în ansamblu sunt dispuse două clădiri comerciale şi de birouri cu acces stradal din Şos. Berceni care vor găzdui şi magazinele de retail menţionate mai sus.Parcarile pentru vizitatori sunt amplasate si delimitate in parcarea comerciala de care se vor bucura si clientii spatiilor comerciale, din cele doua cladiri aflate la intrarea in ansamblu.

In zona rezidentiala a proiectului, accesul este securizat si permis doar rezidentilor din ansamblu si, indiferent de ce cale de acces se foloseste, intrarea in zona rezidentiala este permisa doar cu cartela si card de acces.

Accesul in ansamblu va fi posibil pe 3 cai de acces: din strada principala direct in zona comercila si apoi in ansamblu, din strada Vasile Goldis sau din strada Intrarea Primaverii.Amenajare peisagistica completa a zonelor verzi si spatiilor de relaxare va fi la superlativ iar zonele dedicate relaxarii vor fi dotate cu mobilier urban, iluminat nocturn si elemente de decor.

Zona comerciala va contine magazine in proximitate, spatii de birouri insotite de o parcare comerciala proprie, aflata la intrarea in ansamblu.

Vilele exceptionale ce compun proiectul imobiliar sunt de tipul premium si dispun de grădini deosebite, iar functionalitatea foarte buna a complexului imobiliar completeaza tabloul unei comunitati cu adevarat fericite.

Terasele vilelor sunt cu adevărat semnificative şi oferă ocazia perfectă pentru a-ţi crea propria grădină în care să poţi petrece alături de familie şi prieteni, clipe de vis, în după-amiezile zilelor de lucru, dar şi adevărate petreceri cu familia în weekend.

Mai mult decât spaţioase şi confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta, fie în intimitate, fie alături de familie şi prieteni. Vei aprecia grădinile excelente, oferite de noi, fie că optezi pentru o variantă parţial acoperită, sau cele libere, ele rămân spaţii concepute pentru relaxarea la Soare şi pentru mult aşteptatul grill de weekend.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Acces securizat Acces securizat
Interfon Interfon

Schite

Localizare

B-dul 1 Mai nr. 319, Berceni, Ilfov

Ești interesat?