REALTOR® este acel agent imobliar care parcurge și își asumă o educație în materia Codului Etic, instrumentul care îi dirijează conduita atât cu publicul cât și cu comunitatea imobiliară din care face parte. Codul Etic e piatra de temelie a educației etice în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și, de asemenea, arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesie pe care fiecare REALTOR® îl posedă.

In afara de valorile care ne tin impreuna, apartenenta la comunitatea APAIR este o practica continua, care presupune implicare, simtul de apartenenta insusi, calitatea relatiilor pe care le stabilim si entuziasmul de a fi parte din ceva mai mare decat noi insine.

Cursul Iniţiere REALTOR® isi propune sa parcurga Codul Etic, dar mai ales sa familiarizeze participantii cu practica apartenentei la comunitatea APAIR. 

Istoric: NAR, Codul Etic, APAIR
Viziune: unde suntem si unde vrem sa ajungem
Asteptari membru / asociatie
Cum funcționează asociatia
Statut APAIR, Adunarea Generala, Consiliul Director, Comisii
Codul Etic: prezentare articole cu studii de caz 
Relatia de lucru cu publicul
APAIR, Reprezentarea Exclusiva, MLS
Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protectie marca
Mesaje membri si reprezentanti CD catre public, consumatori si clienti 
Implicare & contributie

LOCATIE: Hotel Golden Tulip Times, Bd.Decebal nr.19

DATA: 4 Septembrie 2018 | 08:30 - 17:30

LECTOR: 
lleana Preda, REALTOR® este membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. Ea activează ca agent imobiliar în piața imobiliară din București din 2009, fiind în prezent Manager de agenție imobiliară și trainer. ln activitățile sale educaționale, Ileana a sprijinit și a promovat constant valorile APAIR și Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru.

CURSUL este GRATUIT, iar participarea este conditionata de inregistrare.

Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației. Membrii APAIR vor sustine in cadrul cursului examenul de Cod Etic. 

INREGISTRARE: pentru participare, va rugam sa confirmati prezenta completand formularul din sectiunea Get Tickets. 

Cursul se adreseaza membrilor APAIR, membrilor in devenire (simpatizanti), precum si nemembrilor.