0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
CORTINA ACADEMY

CORTINA ACADEMY

Bulevardul Geniului 46-48
Zona: Centru
Stadiu: finalizat
Dezvoltator: Eden Capital Development
Contact:
0727799330
0726287494
contact@cortina-academy.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
EDEN CAPITAL DEVELOPMENT
Bulevardul Geniului Sector 6, București 061344
0727799330
0726287494
contact@cortina-academy.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 

Noul proiect residential CORTINA ACADEMY continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, atat la nivel national cat si la nivel european.

Descriere

Noul proiect rezidential CORTINA ACADEMY continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, atat la nivel national cat si la nivel european. Modern si exclusivist, intruneste cu siguranta cele mai exigente cerinte in materie de calitate, lux si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectul nostru de succes CORTINA RESIDENCE.


In cadrul ansamblului se regasesc studiouri, apartamente cu doua, trei si patru camere, ce au suprafețe si compartimentari variate. Se creeaza astfel un înalt nivel de utilitate a spațiului in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern. Ansamblul este conceput si construit cu responsabilitate asumata față de mediul inconjurator, pe termen lung. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Peste toate acestea se adauga experienta noastra de peste 9 ani materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor nostri.

Compania Eden Capital Development a aparut in piata imobiliara ca urmare a cererii in crestere pentru locuinte de calitate premium, cu finisaje si dotari de exceptie si design inovator. Ansamblurile noastre residențiale sunt considerate repere imobiliare și s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii cat si investiții inteligente, sigure, sănătoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor. Urmare fireasca a proiectelor anterioare, timp in care am dobandit o vasta experienta si ne-am dezvoltat viziunea, construirea ansamblului CORTINA RESIDENCE fiind urmatorul pas logic in consolidarea pe piata a companiei drept dezvoltator imobiliar de top.Inca de la lansare, CORTINA RESIDENCE a devenit proiectul etalon al pietei imobiliare de lux din Bucuresti.

Povestea de succes a continuat cu ansamblul Delta City din zona Blvd. Barbu Vacarescu – Floreasca si cu proiectul FourCity North, vândut in totalitate. Prin integritate, comunicare deschisa, tranzactii transparente, profesionalism si dăruire am reusit sa castigam increderea si respectul tuturor clientilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate, dublat de expertiza, a facut posibil sa oferim timp de peste 9 ani cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.Si pentru ca ne-am dorit sa evoluam, sa ne autodepasim, am ales sa dezvoltam CORTINA ACADEMY, un nou proiect de referinta, intr-o zona centrala, cu o localizare ideala. Localizat intr-o zona de exceptie a capitalei, vis-a-vis de Palatul Cotroceni, ansamblul residential de lux CORTINA ACADEMY se dezvolta in Blvd. Geniului nr. 46-48. Accesul direct la bulevarde importante cat si proximitatea statiei de metrou Academia Militara, situata la doar 2 minute de complex, fac posibil accesul facil spre oricare zona din BUCURESTI, indiferent ca este necesar sa va deplasati in zonele de bussiness din vest, centru, nord sau catre zonele de agrement. Cumparaturile le puteti face in functie de preferinta, atat in AFI Palace Cotroceni localizat la circa 600 de metri sau in Centrul comercial Orhideea, aflat la aproximativ un kilometru si jumatate.Nu este de neglijat nici posibilitatea plimbarilor relaxante prin parcul Gradinii Botanice, in conditiile in care acesta se gaseste la nici 500 de metri de CORTINA ACADEMY.

Prețuri CORTINA ACADEMY

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Garsoniera - 58.38mp *   3 € 91.300
 * + TVA 5%

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video