APAIR completeaza oferta educationala destinata agentilor imobiliari
in 2018 cu 2 cursuri de specializare acreditate international

 

APAIR organizeaza In perioada 7 – 10 Mai la Bucuresti 2 cursuri de specializare destinate agentilor imobiliari: Seller Representative Specialist, SRS® si The Real Estate Negotiation Expert, RENE®. Aceste cursuri sunt două instrumente esențiale pentru performanța profesională a agenților imobiliari care lucrează sau care își doresc să învețe să lucreze în reprezentare exclusivă. 

Seller Representative Specialist, SRS® (Specialist in Reprezentarea Vanzatorului) este un curs dezvoltat de National Associations of Realtors pentru a orienta agentii imobiliari in materia reprezentarii clientilor vanzatori, parcurgand tot procesul de la vanzarea de servicii de reprezentare pana la incheierea tranzactiei. Cu o durata de 2 zile, 7 – 8 Mai, acest curs este conceput pentru a ridica standardele profesionale si pentru a spori performanta agentilor imobiliari. Dupa absolvirea cursului, agentii imobiliari pot urma procedura de acreditare pentru a dobandi recunoasterea internationala a competentelor. Acreditarea este acordată de către The Real Estate Business Institute (REBI) practicienilor care parcurg etape specifice de învățământ și care pot proba experiența practică. 

Seller Representative Specialist, SRS® are loc pentru a doua oara in Romania, la editia din 2015 participand peste 100 agenti imobiliari. Vestea bună pentru cei care au participat la SRS® în 2015 este ca programa cursului a fost actualizată, îmbogațită și ne aduce un volum mult mai variat de informații aplicabile in actualele conditii de piata.

Cursurile se vor desfasura in intervalul 09:00 – 18:00 timp de 4 zile consecutiv la Hotel International, Bucuresti.

Toate informatiile despre cursurile de specializare destinate agentilor imobiliari din 7 – 10 Mai de la Bucuresti sunt disponibile pe site-ul www.educatie.apair.ro si la adresa http://bit.ly/SRSsiRENE

Zola Szerencses, trainerul acreditat NAR sa sustina aceste cursuri este la a doua experienta cu agentii imobiliari din Romania. Primul contact a fost in 2015, cand a susținut cu succes cursurile ABR®, Accredited Buyer’s Representative și SRS®, Seller Representative Specialist. Cursurile pe care le-a predat în 2015 au fost o bază solidă pentru formarea profesională a agenților imobiliari care lucrează azi în sistem de reprezentare exclusivă în țara noastră. Zola activează din anul 2000 pe piața imobiliară din SUA, în regiunea Orlando, Florida.

O condiție esențială pentru succesul agentului imobiliar este accesul la un program de educație de cea mai bună calitate. Cursurile internaționale organizate in luna Mai la București nu pot lipsi din agenda niciunui agent imobiliar care își respectă ținuta profesională.

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania isi propune sa aduca impreuna o comunitate de agenti imobiliari orientati in jurul acelorasi valori etice si orientati catre educatie continua. Obiectivele primordiale ale APAIR sunt sa furnizeze servicii de educatie profesionala cu scopul de a ridica standardele de practica in domeniul imobiliar in interesul publicului larg, sa promoveze si sa mentina standarde inalte de conduita in tranzactiile imobiliare.

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania,

Alice Necula, Prim-Vicepresedinte CD
Responsabil Comunicare
contact@alicenecula.ro
0755.133.936