UPDATE:  Cursul a fost reprogramat la o data ce va fi comunicata ulterior!

 

Curs leadership și vânzări – Încrederea

 

Deficitara stabilire a încrederii îți creează …  probleme financiare.

Pentru rezolvarea și înlăturarea problemelor financiare înscrie-te …  acum la cursul de Leadership și vânzări – Stabilirea Relaţiei de Încredere.
 

Data: 18.01.2017 – datorită solicitărilor vor fi 2 sesiuni

Sesiune I – orele 09:00-12:00 – întâlnire la 08:30

Sesiune II –  orele 17:00-20:00 – întâlnire la 16:30

Locul: Hotel Capital Plaza – B-dul Iancu de Hunedoara, nr. 54, sector 1 , București

Rezervare loc: prin formularul din cadrul paginii, telefonic la 0734.945.881. sau pe email stefan@stefannita.ro


Definiţia vânzării directe
 – se referă la comunicarea directă a informaţiilor cu scopul de a convinge în mod dezinteresat un potenţial client să cumpere ceva – un bun, un serviciu, o idee, sau altceva- care să îi satisfacă nevoile personale.

Această definiţie implică existenţa un ei persoane care ajută altă persoană prin intermediul vânzării.
Cuvântul dezinteresat indică vânzătorilor să fie atenţi cu clienţii şi să servească – să ajute – persoana sau compania, fără să aştepte ceva în schimb.

Care credeţi că este motivul numărul 1 pentru care vânzătorii primesc cotaţii slabe în ceea ce priveşte onestitatea şi etica? Încrederea. Mulţi oameni au impresia că nu pot avea încredere într-un vânzător. De ce? De multe ori răspunsul este lăcomia. Dragostea pentru bani este cauza tuturor problemelor. De la ultimul dintre noi până la cel mai bun, se pare că fiecare suntem lacomi până la un anumit punct, iar lăcomia poate să facă unele persoane să fie oarbe la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Deci, încrederea, este cea care te ajută în primul rând pe tine. Încrederea în tine duce la obţinerea încrederii altora. Este perfect valabil şi în vânzari şi în toate aspectele şi domeniile vieţii.

Curs leadership

„Dacă nu ai încredere, ai pierdut deja bătălia”  –  Bill Cosby

Oamenii nu vor urma niciodata un lider care nu are încredere în el însuşi. De fapt, oamenii sunt atraşi în mod firesc de alţi oameni care transmit încredere.

Încrederea este tipică pentru o atitudine pozitivă. Cei mai mari lideri şi oameni cu realizări importante rămân încrezători orice s-ar întâmpla.

Încrederea nu este doar o paradă. Încrederea este cea care dă puteri. Un bun lider are capacitatea de a insufla oamenilor încredere în el. Un mare lider are capacitatea de a insufla oamenilor săi încredere în ei însăşi.

Abilitatea de a clădii o relaţie de încredere îţi va oferii o agerime a minţii importantă, şanse mai mari de a-ţi atinge ţelurile şi încrederea de care ai nevoie pentru a realiza tot ce îţi doreşti.

 

 Curs leadership și vânzări- Stabilirea Relaţiei de Încredere

Structură curs:

 

Curs leadership și vânzăriÎnăuntrul minții

Vei învăța cum funcționează creierul. Modul în care funcționeză creierul, este cel care ne ajută să înțelegem diferențele dintre oameni.  Oamenii au atitudini și viziuni diferite. Acestea sunt date de  modul diferit de funcționare al creierului.

Creierul este instrumentul conștiinței, rațiunii, voinței, creativității, etc. Este centrul  trăirilor noastre, este cel care ne coordonează simțurile. Acesta  poate acumula mereu cunostințe, poate dezvolta aptitudini noi și poate evolua.

Curs leadership și vânzăriConexiunea cu oamenii – Stabilirea relaţiei de încredere

Cunoscută și sub numele de oglindire,  o abilitate necesară și utilă în vânzări și nu numai.
Până și cei mai buni dintre cei mai buni o folosesc.

Cred cu tărie că a venit momentul să înveți și tu, nu-i așa?

Stabilirea relaţiei de încredere – cînd oamenii devin asemănători, ei încep să se placă unii pe alții.

 

Curs leadership și vânzări

 

 Comunicare – VAK

Ne bazăm pe simțurile noastre pentru a aduna informații din lumea exterioară. În interiorul corpului nostru există numeroși receptori senzoriali. Nu putem să receptăm informații din lumea înconjurătoare decât prin intermediul acestor mecanisme neurologice. De fapt, toate experiențele noastre sunt rezultatul a ceea ce vedem, auzim, simțim, atingem și mirosim. Când analizăm abilitățile individuale constatăm că ele funcționează prin dezvoltarea și ordonarea acestor sisteme de reprezentare de bază.

 INSCRIE-TE AICI: