Apartamente de vanzare in Teghes Bucuresti - COMISION 0

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente de vanzare in Teghes Bucuresti - COMISION 0? Vanzari apartamente in Teghes Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente de vanzare in Teghes Bucuresti - COMISION 0 . Vezi si in Ilfov Vest Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un apartament in Teghes, Bucuresti?

Pretul unui apartament in Teghes, Bucuresti costa in medie 0 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

Descriere Geografică Şi Acces

Satul Ţegheş se află la Vest de Bucureşti şi face parte din cadrul comunei Domneşti unde se află dealftel şi administraţia întregii comune.

Se învecinează la nord, nord-est cu Domneşti, la sud cu râul Argeş, iar la est şi vest este înconjurat de aproximativ 400 de hectare de pădure.

Aici se poate ajunge din Bucureşti  pe strada Prelungire Ghencea, apoi traversând comuna Domneşti; prin cartierul Militari de la ieşirea pe autostrada Bucureşti-Piteşti , prin satul Ciorogârla ; sau prin şoseaua Alexandriei, Clinceni, Domneşti. Pe calea ferata pe ruta Bucureşti-Craiova.

Oricum, ca şi mijloace de transport în comun sunt atat autobuze cât si maxi taxi care fac legătura cu Bucureştiul foarte facilă, iar ca timp nu se depasesc zece, cinsprezece minute pană în cartierul Drumul Taberei, sau treizeci - patruzeci de minute pană la magazinul „Unirea" de exemplu.

Economia 

Ocupaţia de bază de pană acum a populaţiei acestei aşezări a fost in principal agricultura şi creşterea vitelor.

O mica parte însa, lucrau in construcţii atat ca zilieri , între campaniile agricole, cât şi permanent, aceste meserii facand parte din bogata tradiţie de buni constructori a celor din zona de vest a Bucureştiului ( vezi Bolintin de exemplu).

Populaţia 

Daca pâna acum caţiva ani populaţia era formata preponderent din agricultorii stabiliţi aici de generaţii (câteva sute de oameni ), acum a devenit foarte pestriţă şi variată datorită bucureştenilor deja mutaţi in zona sau proprietari de terenuri in vederea construcţiei de case.

Astfel, acum gasim aici medici, procurori, ingineri  sau afacerişti care au dorit sa scape de stresul capitalei preferand acest „colţ de rai ".

Afaceri Imobiliare 

Această zonă nu are industrie, dar are o suprafaţă foarte mare de pădure .

Este foarte aproape de Bucureşti iar preţurile terenurilor sunt foarte accesibile.

Aerul este foarte curat, poluarea inexistentă, iar posibilitaţile de relaxare inepuizabile: de la vânatoare pana la shooping ( aproximativ zece minute pană la platformele comerciale Militari-Carrefour, Bricostore, Metro, Praktiker, Centru Comercial Militari, Outlet, Kika , Mobexpert, Domo, Hornnbach, etc... ). 

Şoseaua pana aici este asfaltată, curentul electric şi gazele sunt aduse de către primaria Domneşti permanent pana la ultimile construcţii .

Se crează drumuri pietruite urmând a fi asfaltate după încheierea construcţiilor pe fiecare tronson în parte, iar terenurile in marea lor majoritate au fost trecute de către primarie in intravilanul comunei Domneşti.

Din toate acestea nu putem deduce decat un singur lucru şi anume ca această zona prezinta avantaje pentru investiţii imobiliare, sau pentru construcţia unei locuinţe personale.