Proiectul imobiliar AVANGARDE REZIDENTIAL se desfasoara pe o suprafata de 17.500 mp in Bucuresti , zona Prelungirea Ghencea 318 - 320 Sector 6 si se adreseaza acelor persoane care isi doresc „Luxul la un pret social”.
Complexul Avangarde Rezidential va cuprinde 400 de apartamente incepand cu garsoniere, apartamente de 2, 3 camere si apartamente de lux tip penthouse.

Descriere AVANGARDE REZIDENTIAL

Proiectul imobiliar AVANGARDE REZIDENTIAL se desfasoara pe o suprafata de 17.500 mp in Bucuresti , zona Prelungirea Ghencea 318 - 320 Sector 6 si se adreseaza acelor persoane care isi doresc „Luxul la un pret social".
Complexul Avangarde Rezidential va cuprinde 400 de apartamente incepand cu garsoniere, apartamente de 2, 3 camere si apartamente de lux tip penthouse.

FACILITATI

Intregul complex beneficiaza de securitate proprie 24/24, monitorizare video, paza, salubritate, administrare, mijloace de transport in comun precum si de toate facilitatile implicite ale unui ansamblu rezidential, avand disponibile peste 200 locuri de parcare pentru rezidenti. Accesul se face direct din B - dul Prelungirea Ghencea. Complexul beneficeaza de toate utilitatile Sectorului 6, apa, gaz, canalizare, CATV, internet, curent, telefonie fixa. Complexul va beneficea de un parc in suprafata de 1.000 mp cu destinatia de agrement si loc de joaca.

ALTE DETALII

Proiectul imobiliar AVANGARDE REZIDENTIAL satisface toate cerintele celor mai exigenti cumparatori, toate apartamentele fiind decomandate, beneficiaza de aerisirea bailor cu geam si de bucatarie traditionala cu usa.

Proiectul imbina intr-un mod armonios luxul cu utilul la un pret social de achizitie. Intregul ansamblu se doreste a fi o imbinare perfecta intre luxul cotidian oferit de un imobil cu o inaltime redusa, cu un numar mic de vecini si un pret accesibil, respectand totodata toate criteriile de constructie si finisaje de calitate si moderne. In zona ansamblului se dezvolta o retea noua de sosele, drumuri expres, strazi ce vor uni parcul comercial Militari Vest, autostrada A1 cu centrul Bucurestiului, facilitand accesul in zonele de interes economic, comercial si de agrement.

Va invitam sa parcurgeti cu atentie ofertele noastre de apartamente finalizate sau proiectele noastre pentru viitor si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau vizionare.