Cartierul de vile se construieste pe un teren în suprafaþã de 12.500 mp, situat la 1,5 km de Bucuresti pe Soseaua Alexandria spre Bragadiru si la 15 minute de Palatul Parlamentului, urmând a fi integrat în sectorul 5 odatã cu extinderea orasului.

Oferta expo Descarcă fișierul Oferta expo Descarcă fișierul

LOCATIE

Situat între Soseaua Alexandria si Prelungirea Ghencea, într-un areal ce nu a fost încã afectat de dezvoltarea imobiliarã tipicã zonelor din partea de nord a orasului si a aglomeraþiilor urbane, cartierul de vile , constituie o initiativa de prim rang pentru aceastã zonã.

Descriere Cartierul de vile Atlantic

Cartierul de vile se construieşte pe un teren în suprafaţă de 12.500 mp, situat la 1,5 km de Bucureşti pe Şoseaua Alexandria spre Bragadiru şi la 15 minute de Palatul Parlamentului, urmând a fi integrat în sectorul 5 odată cu extinderea oraşului.

Situat între Şoseaua Alexandria şi Prelungirea Ghencea, într-un areal ce nu a fost încă afectat de dezvoltarea imobiliară tipică zonelor din partea de nord a oraşului şi a aglomeraţiilor urbane, cartierul de vile , constituie o iniţiativă de prim rang pentru această zonă.

Este compus din 15 vile (Ds+P+1E+M) din care 3 de mărime mare (Casa tip 2) şi 12 de mărime medie (Casa tip 3 - cu demisol şi Casa tip 3.1 - fără demisol). Fiecare Casă tip 2 se construieşte pe un teren de cca. 800 mp iar Casa tip 3 şi 3.1 pe un teren de cca. 600 mp, în aceste suprafeţe fiind incluse şi cotele indivize aferente drumurilor de acces.

Actualmente construcţia cartierului de vile se desfăşoară într-un rit susţinut fiind executate nouă vile, restul de şase vile fiind planificat pentru începerea execuţiei lucrărilor de construire.

Sistemul rutier este constituit astfel:

1. Străzile principale care delimitează cartierul de vile, vor avea o lăţime de 11m cu trotuare de doi metri; din Şos. Alexandria până la cartierul de vile drumul este asfaltat.

2. Strada de acces la fiecare vilă a cartierului, are o lăţime de 7 m, cu sistem propriu de iluminat şi monitorizare permanentă.