Zona Zona Exterior Zona de Vest
Imobile Imobile 61
Suprafețe Suprafețe 152mp

Vila Bella Casa, solutia locativa ideala pentru persoanele active ce lucreaza in zonele de Nord si Vest ale Bucurestiului, este amplasata in cadrul complexului rezidential Bella Casa Residence, situat in zona metropolitana de NV a Bucurestiului (zona Sabareni, pe directia Chitila-Gulia-Tartasesti)

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 561152m2

DETALII

Complexul Bella Casa Residence va avea in dotare parc de joaca pentru copii, parc de recreere pentru adulti, precum si spatii destinate pentru o viitoare gradinita si un magazin mixt .
Principalul avantaj al Complexului este pozitionarea intre doua paduri mature care ofera racoare si aer curat.

FACILITATI

Acces ultra rapid din Nordul (pe directia Piata Victoriei, Piata Chibrit, Chitila si apoi drumul spre Targoviste ce are un regim de autostrada) si din Vestul Bucurestiului (pe directia centura Vest, pod Chiajna/Dragomiresti, Bacu, Joita).

Distante foarte mici fata de: Zona comerciala Baneasa Ikea, Zona comerciala Coloseum, Zona comerciala Militari, Gradina Zoo, Water park Militari, stadion Concordia Chiajna, autostrazile A1 si A3.

Pret promotional pentru primele 4 case, de la 69900 euro tva 5% inclus, la 64900 euro tva 5% inclus.

Dezvoltarea etapelor viitoare ale complexului se va face folosind un acces lateral iar perspectiva vizuala catre santierul in lucru va fi protejata, astfel nu veti fi afectati de nici un inconvenient.

Structura:

Vila Bella Casa are o structura de rezistenta calculata pentru cutremure de peste 8 grade Richter si este executata din grinzi si stalpi continui din beton prevazuti cu centuri si caramida portanta Soceram 290/240/188, lider national in materie de calitate privind acest produs.

Finisaje:

O foarte buna izolatie termica realizata din caramida Soceram290/240/188si polistiren expandat de 10 cm grosime, placi ceramice de la fabrici cu traditie din Spania si Italia, usi de interior si parchet Classen Germania, tamplarie Rehau Germania cu geam termoizolant, fereastra de mansarda Velux.

Dotari:

Dotarile complexului BellaCasa Residence sunt: parc de joaca pentru copii, parc de recreere pentru adulti, precum si spatii destinate pentru o viitoare gradinita si un magazin mixt necesar deservirii locatarilor